Set Cadou Saponificio Varesino Desert Vetiver

962,00 lei

Set Cadou Saponificio Varesino Desert Vetiver

Conține următoarele produse:

 • Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Desert Vetiver
 • After Shave Saponificio Desert Vetiver 125ml
 • Apa de parfum Saponificio Desert Vetiver 100ml
 • Gel de duș Saponificio Varesino Desert Vetiver 350 ml
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Desert Vetiver 150gr
 • Cutie premium cu închidere magnetică, 25x20x10 cm

Setul poate fi personalizat și în varianta Cubebe, Opuntia sau Ediție Aniversară 70.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Set Cadou Saponificio Varesino Desert Vetiver

Conține următoarele produse:

 1. Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Desert Vetiver – Un săpun în Ediție Specială, cu o aromă puternică de Vetiver și migdale din deșert, este tot ceea ce tenul tău își poate dori.
 2. After Shave Saponificio Desert Vetiver 125ml – Vorbim despre o formulă specială, pe bază de alcool și cremă fluidă, care se potrivește foarte bine în combinație cu săpunul de bărbierit din aceeași gamă. Acest After Shave oferă un confort sporit, datorită formulei complexe pe bază de uleiuri în concentrație foarte mare.
 3. Apa de parfum Saponificio Desert Vetiver 100ml – Parfumul are o compoziție pe bază de note calde, care învăluie simțurile. Amestecul de Elemi, tămâie, portocală și Artemisia se aprind în inima înflorită a piperului negru și a lavandei.
 4. Gel de duș Saponificio Varesino Desert Vetiver 350 ml – Un produs fără sulfați, cu un pH de 5,5, care curăță eficient fără a deteriora pelicula hidrolipidică. Formula este îmbogățită cu un amestec de substanțe vegetale care acționează ca înlocuitori ai factorului natural de hidratare. Parfumul este inspirat de „Pepe di Giava” (Piper Cubeba).
 5. Săpun de corp Saponificio Varesino Desert Vetiver 150gr – Săpunul Desert Vetiver, formulat special prin metoda Marseille, produce o spumă cremoasă și delicată.
 6. Cutie premium cu închidere magnetică, 25x20x10 cm

Setul conține 5 produse.

Setul poate fi personalizat și în varianta Cubebe, Opuntia sau Ediție Aniversară 70.

Hand Made in Italy

 

 

Brand

The Groom Lab

Călătoria noastră a început in 2015

The Groom Lab se adresează bărbaților care își doresc să arate bine și care se respectă. Nu contează dacă ești hipster, motociclist sau manager; contează doar dacă împărtășești pasiunea pentru a fi cea mai bună variantă a ta, lucru care se reflectă și în celelalte aspecte ale vieții tale. Deoarece calitatea este o prioritate în viziunea noastră, oferim numai produse premium, destinate celor care se îngrijesc de imaginea lor și știu că detaliile fac diferența. Astfel, am realizat o adevărată colecție de produse de îngrijire masculină, care îndeplinește cerințele stilului de viață modern al bărbatului. Considerăm că este foarte important să oferim clienților noștri cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, combinate cu o experiență de shopping optimă. Acestea, împreună cu sfaturile săptămânale despre cum să fii cea mai bună variantă a ta și despre cum să folosești produsele, fac din The Groom Lab un punct de referință în conceptul de îngrijire al bărbaților. Chiar dacă alegi să cumperi din magazinul nostru online sau nu, te invităm să te alături unei întregi comunități de bărbați care se ghidează după principii de îngrijire care au trecut testul timpului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set Cadou Saponificio Varesino Desert Vetiver”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *