Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Desert Vetiver 150g

(2 recenzii)

225,00 lei

Un săpun în Ediție Specială, cu o aromă puternică de Vetiver și curmale din deșert, este tot ceea ce tenul tău își poate dori.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Având note de bază calde, îți învăluie simțurile. Amestecul de Elemi, tămâie, portocală și Artemisia se aprind în inima înflorită a piperului negru și a lavandei.

Arome care bucură simțurile și transmit caracterul inconfundabil.

Utilizare

Formula acestui săpun conține ingrediente active care, pentru a obține cele mai bune rezultate, au nevoie de solubilizare și / sau topire.

Rezultatele așteptate se pot obține astfel: acoperiți suprafața săpunului cu un strat subțire de apă fierbinte timp de câteva minute.

Înmuiați pămătuful în apa de la nivelul săpunului , apoi aplicați pe față, prin mișcări rotative, timp de 20-30 de secunde.

Produsul nu a fost testat pe animale!

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

2 recenzii

 1. Octavian Barbu

  săpun de cel mai înalt nivel

  Spumă bogată, densă, strălucitoare, poate ușor însetată, încărcată direct din cutie timp de aproximativ douăzeci de secunde.
  Aparatul aluneca pe fata, ceea ce este o plăcere, iar protecția este cu adevărat remarcabilă.
  Parfumul, o fuziune elegantă și tulburătoare de indicii orientale, este vârful de lance al mărcii si te face să vrei să folosești și mai mult acest săpun… dar și produsele sale after shave.

 2. Dan (achiziție verificată)

  Un sapun deosebit.

  Un sapun deosebit.
  Spuma buna, alunecare foarte buna, miros excelent.
  Serviciile The Groom Lab sunt foarte bune, ca de obicei.
  Recomand.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *