Lame de ras Derby Extra 5 buc

(2 recenzii)

3,12 lei

Lamele de ras Derby Extra sunt unele dintre cele mai comercializate lame de bărbierit din crom-ceramic, inoxidabile, cu marginile acoperite cu platină, fiind renumite pentru ascuțimea lor. Potrivite pentru pielea sensibilă și pentru începători.

Mai multe informatii
SKU: 1610
Categorii: ,
Brand: Derby

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Lamele de ras Derby Extra sunt lame din crom-ceramic, inoxidabile, cu marginile acoperite cu platină, fiind mai ascuțite decât lamele de bărbierit obișnuite.

Populare în lumea iubitorilor de bărbierit umed.

Pachetul conține 5 lame de ras.

Sfat: înlocuiți frecvent lama aparatului de bărbierit pentru a preveni iritațiile și arsurile. Nu așteptați până aparatul de bărbierit începe să zgârie .

Fabricat în Turcia.

Brand

Derby

2 recenzii

  1. Stefan-Florian Nichersu

    Lame

    Unele dintre cele mai bune lame care pot fi gasite pe piata. Le recomand in special incepatorilor, fiind prietenoase in timpul barbieritului. Dintre toate lamele pe care le-am incercat, sunt singurele care nu m-au taiat.

  2. Valentin Haita

    Derby exra

    Aceste lame nu sunt nici blande dar nici agresive.Pot spune cu siguranta ca sunt in categoria medie.Lamele Derby extra sunt destul de ascutite pentru a-si face treaba dar nu te vei taia din greseala niciodata cu aceste lame..Cu o singura lama te poti barbieri de 3-5 ori desigur in functie i de asprimea barbii. Un alt plus pentru aceste lame il constituie pretul are este foarte accesibil

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *