Săpun de bărbierit Proraso cu ulei de santal 150ml

(3 recenzii)

21,00 lei

Săpunul de bărbierit Proraso cu ulei din lemn de santal, unt de shea și glicerină este un săpun italian legendar ce înmoaie eficient pielea și o pregătește pentru un bărbierit confortabil. Ideal pentru pielea uscată și părul gros și aspru.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Proraso cu ulei din lemn de santal este ideal pentru iubitorii bărbieritului tradițional. Fabricat în Florența, Italia cu unt de shea și glicerină regenerează pielea uscată și o protejează împotriva iritațiilor. Un adevărat must have al bărbieritului cu o formulă care nu este grasă și nu usucă pielea.

Fără parabeni.

Mod de utilizare:

 • produsul poate fi utilizat direct din cutie prin înmuierea unui pămătuf umed și amestecând cu mișcări circulare până când perii sunt „încărcați” cu săpun
 • apoi se aplică săpun pe zonele care urmează a fi bărbierite, folosind pămătuful cu mișcări circulare puternice
 • acesta înmoaie chiar și cele mai aspre fire de păr și, de asemenea, le ridică pregătindu-le de bărbierit.

Gramaj: 150ml

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie.

Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia.
De atunci și până asăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor.

De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție.

Fabricat în Italia.

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

3 recenzii

 1. Adrian suta (achiziție verificată)

  adrian

  impecabil. pur si simplu impecabil. miros intens foarte, foarte placut de lemn de santal. spuma cremoasa si densa. protejeaza bine pielea. nu in ultimul rand, remarcabil de accesibil ca pret.

 2. Sebastian Claudiu Farcean

  Bun

  Produs de calitate.
  Merge bine cu pămătuf din par de porc.

 3. Daniel ţurlea (achiziție verificată)

  foarte bun

  e primul săpun de ras pe care l-am avut l-am descoperit aici la voi şi n-o să-mi lipsească nici odată în urma acestui minunat săpun m-am îndrăgostit de lemnul de santal, un săpun care merită chear mai mult dacă producătorul l-ar ambala într-un recipient de sticlă. accesibil ca preţ şi de o calitate superioară.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *