Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.

Întrebări frecvente

Pentru a face cumpărături pe site-ul The Groom Lab este foarte simplu: când ai găsit produsul pe care dorești să-l cumperi apasă pe butonul “Adaugă în coș”. Asigură-te ca ai citit descrierea produsului cu atenție, deoarece sunt produse care par la fel în poză însă au arome și cantități diferite.

The Groom Lab folosește poze unice pentru toate produsele.

Trebuie să-mi fac cont pentru a putea comanda?

Nu ai nevoie de cont pentru a plasa o comandă. Însă dacă te înregistrezi te vei bucura de mai multe beneficii oferite de The Groom Lab:

  1. Ai acces la Lista ta de dorințe și la Recomandări

  2. Vei fi notificat când apar produse noi

  3. Când vrei să plasezi o comandă rapidă ai toate datele salvate în contul tău

  4. Vei putea vizualiza istoricul comenzilor pe site precum și urmărirea statusului lor.

Plățile pot fi efectuate prin cardurile Visa și Mastercard. Dacă nu ai un card de credit poți face plata direct în contul nostru. Apoi ne trimiți dovada plății pe mail pentru a putea fi verificată. De asemenea se mai poate plăti și prin Paymill și PayPal. Când selectezi această opțiune pe pagina de checkout, vei fi redirecționat pe site-ul PayPal  unde trebuie să te înregistrezi și să confirmi plata.

Plătește în 3, 6 sau 9 rate egale fără dobândă. Carduri acceptate: Card Avantaj, Bonus Card, Star Card, Allinclusive BRD, Alpha Bank.

Dacă nu dorești să folosești niciuna din modalitățile de mai sus poți opta pentu plata la livrare unde ai și opțiunea de deschidere a coletului înainte de a plăti.

La The Groom Lab, securitatea ta online este foarte importantă. Folosim cele mai noi tehnologii SSL de criptare a datelor pentru a realiza plata online în siguranță. Toate comenzile sunt procesate printr-un sistem sigur de checkout furnizat de Datacash Ltd. Pentru siguranța ta și a datelor tale îți vom confirma dacă adresa de facturare coincide cu cea de pe cardul de credit.

Din păcate nu. De aceea nu vei găsi această opțiune la completarea formularului pentru livrare. Dacă dorești acest lucru poți plasa comenzi separate pentru fiecare adresă la care dorești livrarea. Pentru comenzile de mare volum puteți contacta departamentul de relații cu clienții pe e-mail sau telefon pentru a primi informațiile necesare.

După plasarea comenzii vei primi un e-mail de confirmare cu datele comenzii. Dacă dorești să modifici o comandă după ce ai plasat-o ne poți contacta pe e-mail sau la telefon. La fiecare modificare a statusului comenzii vei fi notificat pe e-mail.

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi.

Vei fi notificat pe e-mail atunci când expediem comanda.

Da poți plasa comenzi și telefonic. Ne poți contacta prin call center pentru a plasa o comandă. Ne poți găsi de luni până vineri în intervalul orar 10:00-17:00.

Da, ai la dispozitie 14 zile în cazul în care vrei să apelezi la această opțiune. Trimite-ne un mesaj la adresa de e-mail info@thegroomlab.com  manifestând această dorință și vom intra în contact cu tine pentru a te ajuta.

 

Există suport pentru clienți?

Dorim să fim cât mai aproape de clienți, motiv pentru care ne poți contacta pentru orice problemă referitoare la comenzi sau produse de pe site.