Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.

Despre noi

Pentru cei ce se îngrijesc de imaginea lor.

Călătoria noastră a început in 2015

The Groom Lab se adresează bărbaților care își doresc să arate bine și care se respectă. Nu contează dacă ești hipster, motociclist sau manager; contează doar dacă împărtășești pasiunea pentru a fi cea mai bună variantă a ta, lucru care se reflectă și în celelalte aspecte ale vieții tale.

Deoarece calitatea este o prioritate în viziunea noastră, oferim numai produse premium, destinate celor care se îngrijesc de imaginea lor și știu că detaliile fac diferența.

Astfel, am realizat o adevărată colecție de produse de îngrijire masculină, care îndeplinește cerințele stilului de viață modern al bărbatului. Considerăm că este foarte important să oferim clienților noștri cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, combinate cu o experiență de shopping optimă.

Acestea, împreună cu sfaturile săptămânale despre cum să fii cea mai bună variantă a ta și despre cum să folosești produsele, fac din The Groom Lab un punct de referință în conceptul de îngrijire al bărbaților.

Chiar dacă alegi să cumperi din magazinul nostru online sau nu, te invităm să te alături unei întregi comunități de bărbați care se ghidează după principii de îngrijire care au trecut testul timpului.

Poți obține gratuit Ghidul de bune practici în îngrijirea pentru bărbați printr-o simplă abonare la newsletter.

The groom lab despre noi

Ce spun clienții noștri

Excelenta pentru barbierit! De abia am primit crema si am si folosit-o, deci acest review este rezultatul primului contact!

George Gabriel M.

Livrare așa cum multe ar trebui să fie…Mesajul de mulțumire, scris de mână, pe o carte de vizită, primit de la Bogdan, pentru faptul că am comandat de la Groomlab, a fost ceva deosebit, cel puțin pentru magazinele virtuale din România. Mulțumesc și eu, Bogdan!

Iulian Pacurar

Se intinde bine, ofera protectie, mirosul masculin elegant, merge perfect cu After-ul. Super oameni cei de la Groom, promti, vand calitate si mai introduc si cate un mic cadou….Profi

Cătălin Neagu

Excelent! Astept de mult ca produsele A&E sa ajunga in Romania…Sapunul Asian Plum are un miros excelent, usor amarui, fructat, putin tabac, e un sapun cu totul altfel, in sensul bun, decat cele clasice TOBS, Proraso, DR Harris. The Groom Lab ofera servicii excelente,
Recomand.

Dan Iliovici

În presă

Ridicare Personala din showroomul The Groom Lab

Ridicare personală

din showroom

Servicii Premium

Servicii premium

relații cu clienții

Livrare

Livrare rapidă

în 24 de ore

Ridicare personală
din showroom
Servicii premium
relații cu clienții
Livrare rapidă
în 24 de ore