Transport gratuit pentru comnezile mai mari de 150 de RON.

Termeni şi condiţii

Informaţii generale despre produse şi preţuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanţele culorilor produselor pot să difere uşor, ca urmare a procesului de execuţie al fotografiilor sau a setărilor monitorului dumneavoastră. Clienţii thegroomlab.com vor fi întotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, dacă se poate aduce la comandă şi în cât timp va ajunge la ei. Aceste informaţii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, preţurile şi concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor şi serviciilor prezentate pe site-ul thegroomlab.com implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice şi telefonice referitoare la produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nici o penalitate pentru client.

Politica de confidenţialitate

thegroomlab.com are o politică strictă de respectare a confidenţialităţii datelor clienţilor. Comerciantul garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite de către Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Comerciant nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: info@thegroomlab.com

Accesul la site

Accesul este nelimitat pe site-ul thegroomlab.com, în scop personal, dar nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parţial, reproduce total sau parţial site-ul, fără acordul scris al societăţii.

Prețuri

Preturile prezentate includ TVA (19%). Nu există comandă minimă.

Garantia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-lui thegroomlab.com beneficiază de garanția practicată de furnizorul fiecărei mărci în parte, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde în Romania. Thegroomlab.com își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor. Daca livrarea se face pentru o localitate unde curieratul rapid Fan Courier nu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, care va fi suportat de catre client. Acest cost suplimentar depinde de distanța de la cel mai apropiat punct de lucru a curieratului. Înainte de livrare vom comunica valoarea costului suplimentar și va fi trimisă doar cu acceptul dumneavoastră. Taxa de livrare este de 15 Lei.

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depășesc suma de 150 Lei, cu excepția situației în care curieratul rapid Fan Courier nu are punct de lucru în localitatea respectivă.

Plata

Plata produselor se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau în sistem ramburs la livrarea produselor.

Alege opțiunea de plată în rate și achita cumpărăturile în până la 9 rate egale fără dobânda.

Dacă deții unul dintre următoarele carduri bancare, poți beneficia de 3, 6 sau 9 rate fără dobândă la achizițiile efectuate online:

1. Card Avantaj Credit Europe Bank – 3, 6, 9 rate egale fără dobândă

2. Bonus Card Garanti BBVA – 3, 6, 9 rate egale fără dobândă

3. Star Card Banca Transilvania – 3, 6, 9 rate egale fără dobândă

4. Allinclusive BRD Finance -3, 6, 9 rate egale fără dobândă

5. Cardurile de cumparaturi Alpha Bank – 3, 6, 9 rate egale fără dobândă

Cum plătesc online cu cardul de rate fără dobândă?

Selecteaza metoda de plata Plata online cu cardul, apasa butonul Plasează comanda si vei fi redirectionat in pagina de plata Netopia Payments, unde vei introduce datele cardului. Dupa introducerea datelor, vor aparea optiunile de rate disponibile. Dupa alegerea numarului de rate apasa butonul Platesc în siguranță, iar tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau.

*Modalitatea de plată în rate fără dobândă este disponibilă exclusiv achizițiilor efectuate online.

Dispute şi conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul thegroomlab.com şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi societate. Pentru orice defect constatat în urma cumpărării unui produs de pe site-ul thegroomlab.com , cumpărătorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentarii produsului de către cumpărător şi a constatării de către un reprezentant al societăţii a defectului reclamat. Orice litigiu apărut intre Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienţi satisfăcuţi, dacă ai probleme legate de o comandă, te rugam să ne contactezi la adresa de e-mail: info@thegroomlab.com

Corectarea informaţiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afişare care pot surveni în urma unor greşeli de redactare, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server. Finegroomed SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de thegroomlab.com nu conţin viruşi sau alte componente dăunatoare, deşi va face tot posibilul ca acest lucru să nu se intample.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conţinutul site-ului , politică, termenii şi condiţiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deşi vom fi atenţi să anunţăm clienţii despre aceste modificări. Utilizatorul thegroomlab.com are obligaţia de a verifica în mod regulat termenii şi condiţiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora , va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să foloseasca site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului thegroomlab.com este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comertului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația romanească și internațională.

Campania „Abonează-te și ai 10% discount la prima comandă” se derulează exclusiv pentru utilizatorii care se abonează la newsletter-ul thegroomlab.com. Codul de reducere este limitat la o singură utilizare și nu poate fi cumulat cu alte reduceri și/sau produse aflate la reducere. 

Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica în scris thegroomlab.com că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsul cumpărat se returnează, în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române.

Produsele vor fi returnate la adresa Finegroomed SRL, Str. Dambovita nr. 40, sector 6, Bucureşti, România.

În maximum 30 de zile de la data returnării vei primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate. Coletele returnate fără notificare scrisă prealabilă nu vor fi acceptate. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale. Returnarea banilor se va face doar în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.

Pot să modific o comandă după ce o plasez?

După plasarea comenzii vei primi un e-mail de confirmare cu datele comenzii. Dacă dorești să modifici o comandă după ce ai plasat-o ne poți contacta pe e-mail la info@thegroomlab.com sau la telefon 0731.819.991. La fiecare modificare a statusului comenzii vei fi notificat pe e-mail.

Pot sa schimb/returnez produsul?

Da, ai la dispozitie 14 zile în cazul în care vrei să apelezi la această opțiune. Trimite-ne un mesaj la adresa de e-mail info@thegroomlab.com manifestând această dorință și vom intra în contact cu tine pentru a te ajuta.

Există suport pentru clienți?

Dorim să fim cât mai aproape de clienți, motiv pentru care ne poți contacta pentru orice problemă referitoare la comenzi sau produse de pe site.

Telefon/Whatsapp: 0731819991

Email: info@thegroomlab.com

Ce metode de plată sunt acceptate?

Plățile pot fi efectuate prin cardurile Visa și Mastercard. Dacă nu ai un card de credit poți face plata direct în contul nostru. Apoi ne trimiți dovada plății pe mail pentru a putea fi verificată. 

Dacă nu dorești să folosești niciuna din modalitățile de mai sus poți opta pentu plata la livrare în sistem ramburs.

Pentru fiecare comandă se emite bon fiscal pe persoană fizică sau factură fiscală pentru persoană juridică care se va regăsi în colet.

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde în Romania. Thegroomlab.com își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor. Daca livrarea se face pentru o localitate unde curieratul rapid FanCurier nu are punct de lucru, va fi un cost suplimentar la transport, care va fi suportat de catre client. Acest cost suplimentar depinde de distanța de la cel mai apropiat punct de lucru a curieratului. Înainte de livrare vom comunica valoarea costului suplimentar și va fi trimisă doar cu acceptul dumneavoastră. Taxa de livrare este de 15 Lei.

Scopul nostru este să livrăm toate comenzile în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare. Orele se calculează din momentul în care comanda pleacă de la noi.

Vei fi notificat pe e-mail atunci când expediem comanda.

Regulament acordare premii gratuite

SECŢIUNEA 1 – Precizări preliminare

(1) Compania Finegroomed SRL cu sediul în Str.  Str. Dambovita 40, sector 6, Bucureşti, România, a creat un program de recompensare a loialităţii clienților săi numit în cele ce urmează “Programul de loialitate”.

(2) Regulamentul oficial al Programului de loialitate a fost adoptat la data de 31/01/2018, este aplicabil începând cu data de 01/02/2018 tuturor utilizatorilor site-ului la achizitionarea unor produse in valoare de minim 200 lei.

(3) Acest regulament oficial este întocmit şi este făcut public conform legislaţiei aplicabile în România. Decizia de derulare a Programului de loialitate conform regulilor din prezentul Regulament este finală şi obligatorie pentru toţi clienții.

(4) Înscrierea în Programului de loialitate presupune cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament Oficial.

(5) Compania Finegroomed S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica acest Regulament, respectând condiţiile legale şi făcând publicitatea necesară în legătură cu o asemenea potenţială modificare. Modificarea îşi produce efectele de la data publicării informaţiilor care o anunţă pe site-ul dedicat Programului de loialitate www.thegroomlab.com.

SECŢIUNEA 2 – Informaţii despre programul de loialitate

(1) PROGRAMUL DE LOIALITATE a fost creat pentru a acorda membrilor săi următoarele avantaje:

• Un spaţiu virtual personal unde sunt stocate informaţiile lor personale, informaţii cu privire la achiziţiile de produse (o centralizare a achiziţiilor efectuate şi a produselor Cadou primite în programul de fidelitate);

• Informaţii specializate şi dedicate din partea The Groom Lab (întrebări adresate noutăţi despre produse, video, tutoriale etc.);

• Oferte dedicate membrilor în Program inclusiv ediții limitate sau produse promoționale exclusive.

SECŢIUNEA 3 – Înscrierea în programul de loialitate

Prezentul program de recompensare a loialităţii se adresează tuturor persoanelor fizice majore, cetăţeni rezidenţi în România, care achiziţionează produse prin intermediul site-ului www.thegroomlab.com şi care acceptă termenii şi condiţiile prezentului regulament.

SECTIUNEA 4 – Acordarea produselor gratuite

Organizatorii programului de loialitate iși alege dreptul de a decide asupra produsul oferit în mod gratuit membrilor care achiziționează produse cu valoare egală sau mai mare de 200 lei.

MOD DE APLICARE CUPON

Compania Finegroomed SRL cu sediul în Str. Dambovita, sector 6, Bucureşti, România oferă cupoane de 10% reducere tuturor membrilor ce solicita codul pentru aplicarea reducerii de pe forumul barbieritdelux sau de pe forumul Romanian Wet Shaving. Acest cupon nu poate fi cumulat cu reducerile din timpul campaniilor Black Friday desfașurate pe site-ul www.thegroomlab.com. 

REGULAMENT CAMPANII

Campania TGLXYOU15 se desfășoară în perioada 25.10.2021 – 27.10.2021 și nu se cumulează cu alte reduceri sau campanii active. 

Campania de reduceri Black Friday 2021 se desfășoară pe perioada 11.11.2021, ora 23.00 și până pe data de 12.11.2021, ora 23.59. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte reduceri.

Campania de reduceri Super Sale Weekend se desfășoară pe perioada 13.11.2021, ora 00.00 și până pe data de 14.11.2021, ora 23.59. În camapanie intra toate produsele disponibile pe site și este valabilă în limita stocului disponibil.

Codul de reducere TGL10 oferit pentru abonarea la newsletter si pentru prima comanda. Nu se aplica produselor deja reduse.

Campania SALE20 se desfasoara atat online cat si in magazinul fizic pentru toate comenzile ce depasesc suma de 300 de lei, cu exceptia produselor deja reduse si a brandurilor urmatoare: JRL, Zingari Man, Castle Forbes, Elemis, Taylor of Old Bond Street, Mastro Miche, The Goodfella’s Smile. Campania est valabila in limita stocului disponibil.