Aparat de ras Parker 89R Safety Razor

160,00 lei

Aparatul de ras Parker 89R cu lamă dublă este un aparat frumos finisat din 3 piese. Mânerul cromat este din alamă cu detalii fine de-a lungul secțiunii principale, prevăzut cu unghiuri înclinate, care oferă nu doar un contrast frumos cromului lustruit, ci permite și o bună aderență chiar și cu mâinile ude.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 89R este ușor de manevrat iar greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit confortabil.

Mânerul este acoperit cu alamă cu finisaj cromat de-a lungul întregii secțiuni, care permite o prindere ușoară chiar și cu mâinile ude.

Pentru un bărbierit confortabil și fără iritații recomandăm schimbarea frecventă a lamei de ras.

Greutate 80gr

Dimensiuni: lungime totală 103mm, lungime mâner 94mm, lățime cap 41mm.

Mod de utilizare:

  • capul de ras este eliberat prin deșurubarea mânerului și ridicarea capacului pentru a introduce lama
  • pune capacul capului la loc, înșurubează și strânge mânerul. Simplu!
  • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
  • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
  • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras Parker 89R Safety Razor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *