Săpun de bărbierit Proraso pentru piele sensibilă 150ml

(2 recenzii)

21,00 lei

Săpunul de bărbierit Proraso pentru piele sensibilă este îmbogațit cu fulgi de ovăz, ceai verde și glicerină. Acest săpun legendar italian înmoaie eficient pielea și o pregătește pentru un bărbierit confortabil. Ideal pentru pielea sensibilă.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Proraso pentru piele sensibilă este ideal pentru iubitorii bărbieritului tradițional. Fabricat în Florența, Italia cu fulgi de ovăz, ceai verde și glicerină protejează pielea lăsând-o moale și catifelată după bărbierit. Un adevărat must have al bărbieritului cu o formulă care nu este grasă și nu usucă pielea.

Testat dermatologic. Fără parabeni.

Mod de utilizare:

 • produsul poate fi utilizat direct din cutie prin înmuierea unui pămătuf umed și amestecând cu mișcări circulare până când perii sunt “încărcați” cu săpun
 • apoi se aplică săpun pe zonele care urmează a fi bărbierite, folosind pămătuful cu mișcări circulare puternice
 • acesta înmoaie chiar și cele mai aspre fire de păr și, de asemenea, le ridică pregătindu-le de bărbierit.

Gramaj: 150ml

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie.

Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia.
De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor.

De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție.

Fabricat în Italia.

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

2 recenzii

 1. Flaviu Romulus Todean (achiziție verificată)

  Săpun de bărbierit Proraso pentru piele sensibilă 150ml

  Destul de bun. Personal nu ma dat pe spate de uimire la capitolul inmuiere barba. Probabil nu am stiut sa aleg produsul potrivit. Am aproape 50 ani si o barba extrem de aspra.

 2. herlodel (achiziție verificată)

  Miros placut, face o spuma minunata cremoasa, intr-adevar nu inmoaie barba mai aspra.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *