Aparat de ras clasic Parker 26C Safety Razor

(2 recenzii)

160,00 lei

Aparatul de ras Parker 26C este un aparat de ras frumos finisat, echilibrat cu piaptăn închis din 3 piese cu mâner negru texturat și crom. Recomandat pentru un bărbierit mai ferm. Capul aparatului se deșurubează pentru introducerea lama de ras.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 26C este un aparat ce oferă un bărbierit confortabil fără iritații și tăieturi cu piaptăn deschis cu cuțitele rotunjite pentru prevenirea zgârieturilor.

Este ușor de manevrat, datorită mânerului texturat, chiar și cu mâinile ude iar greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului.

Pentru toate tipurile de piele.

Pentru un bărbierit confortabil și fără iritații recomandăm schimbarea frecventă a lamei de ras.

Greutate 90gr.

Dimensiuni: lungime totală 106mm.

Mod de utilizare:

 • capul de ras este eliberat prin deșurubarea mânerului și ridicarea capacului pentru a introduce lama
 • pune capacul capului la loc, înșurubează și strânge mânerul. Simplu!
 • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
 • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
 • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

2 recenzii

 1. Raul E

  Intoarcere la prima dragoste

  Aparat cu gratar deschis! Cu acest tip de aparat am inceput sa ma barbieresc. Intamplarile vietii au facut sa nu pot pastra primul meu aparat de ras. Am trecut prin experienta unui aparat de ras cu deschidere „sistem fluture” si a unuia cu cap reglabil si greutatea de 120 g. Pentru o barba bruneta, tare, care „se vede” dupa doua ore, important este sa ai un aparat de ras cu o lungime suficient de mare a manerului, nici prea usor – nici prea greu, cu greutatea distribuita cat mai convenabil si evident util pentru tipul de barba al fiecaruia. Folosit de cum am deschis coletul (al doilea barbierit in aceeasi zi) am avut numai senzatii placute!

 2. Bogdan Coltea (achiziție verificată)

  Un aparat bun

  Pro: ofera un barbierit bun si eficient, fara prea multa agresivitate, pret bun (in comparatie cu Merkur sau Muhle), aspect foarte atractiv.
  Contra: finisajul lasa de dorit. Vopseaua neagra de pe maner a inceput sa dea semne de tocire imediat dupa primul barbierit (!!!). Dupa o saptamana de utilizare, alama din care e confectionat a devenit mult mai vizibila. Pacat!
  Se impaca destul de bine cu majoritatea lamelor pe care le-am incercat. Mi-a placut foarte mult combinatia cu Astra SP si Voskhod. COmbinatii mai putin reusite: Personna Platinum Chrome (destul de scratchy, posibil sa fi nimerit o lama imperfecta din pachet) si Feather (rezultat foarte curat, dar cu iritatii).

  Overall: un aparat bun care va oferi un barbierit comod si de calitate daca e imperecheat cu o lama potrivita, dar care lasa de dorit in privinta controlului calitatii. Cu un finisaj mai bun ar fi meritat 4-5 stele, asa cum se prezinta insa, va primi numai 3 din partea mea.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *