Aparat de ras clasic Parker 92R Safety Razor

170,00 lei

Aparatul de ras Parker 92R este un aparat de ras greu cu margine dublă ce are ca sistem de deschidere, sistemul fluture (deschidere prin răsucire), cu design clasic. Parker 92R este o alegere excelentă atât pentru începători cât și pentru experți. Folosiți orice lamă de ras standard cu margine dublă. Pentru un bărbierit confortabil.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 92R are un design clasic cu mâner negru texturat ce permite manevrarea cu ușurință în timpul bărbieritului.

Grautatea acestui aparat este principalul atuu, deoarece permite alunecarea cu ușurință, făcând din bărbierit o experiență plăcută. Greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului.

Pentru un bărbierit confortabil și fără iritații recomandăm schimbarea frecventă a lamei de ras.

Greutate 100gr

Dimensiuni: lungime totală 101mm.

Mod de utilizare:

  • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului
  • apoi se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama
  • introduceți lama de barbierit apoi închideți la loc prin același sistem
  • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
  • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
  • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras clasic Parker 92R Safety Razor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *