Apa de parfum Saponificio Varesino Desert Vetiver 100ml

(2 recenzii)

400,00 lei

Arome care bucură simțurile și transmit caracterul inconfundabil.

Mai multe informatii
SKU: TGLSVDVP

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Parfumul are o compoziție pe bază de note calde, care învăluie simțurile. Amestecul de Elemi, tămâie, portocală și Artemisia se aprind în inima înflorită a piperului negru și a lavandei.

Arome care bucură simțurile și transmit caracterul inconfundabil.

Cantitate: 100ml

Fabricat în Italia

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

2 recenzii

  1. Alexandru Costin Mitu

    Superb

    Recent am primit un sample la o comanda. M-am indragostit pe loc de acest parfum. Mi se pare foarte clasic si masculin. Pe pielea mea rezista foarte mult cu toate ca nu e pulverizat. Cu siguranta il voi achizitiona la urmatoarea comanda! Va multumesc!

  2. Simona Gugin (achiziție verificată)

    Elegant

    Am achiziționat parfumul ”la pachet” cu săpunul și gelul de duș din aceeași gamă. Pot spune că mirosul e suprinzător, masculin, rafinat. Eleganță într-un ambalaj deosebit. Mulțumesc!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *