Jazeel Ghala Eau De Parfum 100 ml

1.800,00 lei

Ghala: Un Dans Mistic al Oud-ului Profund, Trandafirilor Bogati, Lemnurilor Pământești și un Murmur de Șoapte Fumurii.

Mai multe informatii
SKU: 0745114464354
Categorie:
Brand: Jazeel

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
jazeel

Jazeel Ghala Eau De Parfum 100 ml

În regatul Ghala, sufletul parfumului este rarul și misticul Oudh Kalakassi, o aromă care răsună cu bogăția legendelor străvechi și a conexiunilor profunde. Această esență, armonios amestecată cu rezonanța emoțională profundă a Trandafirului Indian Absolut și farmecul subtil al Trandafirului Turcesc, creează o melodie de deschidere care vorbește direct la inimă.

Pătrunzând mai adânc în nucleul lui Ghala, întâlnești o gamă magică de esențe. Ambergrisul cerește cu șoapta sacră a Tămâiei și prezența de ancorare a Lemnului de Cedru, creând o notă de mijloc care rezonează cu natura complexă, stratificată a iubirii. Această inimă este o vrajă senzorială, captivantă și fermecătoare în profunzimea sa.

Pe măsură ce parfumul își găsește ancorarea, notele de bază ale Lemnului de Santal, Patchouli, Vetiver și Oudh Indian Pur emerg în acord armonios, creând o tapițerie a unității și afecțiunii eternale. Această bază este pecetea iubirii veșnice, lăsând o amprentă a devotamentului fără sfârșit.

Ghala nu este doar un parfum; este o trecere prin regatele nespuse ale iubirii și conexiunii, o călătorie senzorială către esența dragostei și unității. Este o invitație din partea lui Ali Alzaabi de a explora adâncimile unei povești de dragoste ce este cerească în amploare și infinită în cuprindere.

În călătoria mea de a da viață lui Ghala, am pornit într-o aventură care a durat 18 luni, plină de dedicație, pasiune și o căutare nemiloasă a perfecțiunii. Inima lui Ghala este un tezaur rar – Oudh-ul Kalakassi învechit de 20 de ani, o bijuterie în lumea parfumurilor. Balansarea acestuia cu Oudh-ul de 4 ani din Assam a fost o provocare pe care am primit-o cu brațele deschise. Dar adevărata încercare a constat în armonizarea acestora cu bogăția Trandafirului absolut și farmecul delicat al trandafirului turcesc.

Fiecare încercare de a perfecționa acest echilibru a fost o lecție, un pas mai aproape de viziunea mea. După mai mult de 95 de încercări, fiecare o combinație de speranță și precizie, am ajuns în cele din urmă la capodopera care este Ghala. Acest parfum nu este doar o combinație de ingrediente excepționale; este o bucată din inima mea, o parte a sufletului meu.

Ghala este o poveste a dedicației mele, o mărturie a meaestratia mea. Reprezintă îndeplinirea viselor mele și începutul unei noi călătorii. Fiecare notă din Ghala este un șoaptă a pasiunii mele, o invitație de a trăi adâncimea devotamentului meu pentru arta parfumului.

Note de Vârf: Oudh Kalakassi, Trandafir Indian Absolut, Trandafir Turcesc

Note de Mijloc: Ambergris, Tămâie, Cedru

Note de Bază: Lemn de Santal, Patchouli, Vetiver, Oudh Indian Pur

100ml

 

Brand

Jazeel

Jazeel Perfumes este o casă de parfumuri de lux înființată în 2018 de parfumierul Ali Alzaabi. Conexiunea sa emoțională profundă cu parfumurile încă din tinerețe l-a determinat să dorească să îndeplinească nevoia de parfumuri orientale exclusiviste și autentice care să atragă atenția atât a bărbaților, cât și a femeilor. Parfumurile Jazeel reprezintă o rară confluență între tradiție și modernitate; ele evocă aristocrația și bogăția pură a spiritului tău. Inimă și sufletul tău zboară pe aromele stării de bine. Întregul tău ființă se înalță din această lume într-o călătorie către lumină. Stima de sine înflorește, gândurile și acțiunile tale evoluează către un plan superior. Te armonizezi cu natura și privești iubirea într-o cu totul altă lumină! Pentru Ali, a fost o odisee pasională să creeze colecția sa excepțională "Love Collection" de parfumuri orientale. Gândurile poetului Nizar Qabbani l-au inspirat pe Ali prin lucrările sale celebre, cum ar fi: "Iubitul meu m-a întrebat: 'Care este diferența dintre cer și mine?' Am răspuns: 'Diferența, dragostea mea, când zâmbești, uit de cer.' Realizate cu cele mai înalte standarde, din ingrediente naturale și rare, precum și alte esențe fine, alese personal de Ali Alzaabi din Orientul Îndepărtat și din întreaga lume, acestea sunt de calitate constant superioară și lasă o impresie de neuitat. Ali, împreună cu echipa sa extrem de talentată de cercetare, lucrează în mod continuu pentru a dezvolta noi amestecuri senzuale de arome pentru a răspândi dragostea în întreaga lume.
jazeel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jazeel Ghala Eau De Parfum 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *