Săpun de bărbierit Proraso cu eucalipt&mentol 150ml

(3 recenzii)

21,00 lei

Săpunul de bărbierit Proraso cu eucalipt și mentol este un săpun italian legendar cu un parfum masculin de eucalipt și mentol. Formează foarte repede o spumă densă, protejând pielea și în același timp, oferind o senzație puternic răcoritoare .

Mai multe informatii
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Săpunul de bărbierit Proraso cu eucalipt și mentol este ideal pentru iubitorii bărbieritului tradițional. Fabricat în Florența, Italia cu ulei de eucalipt și mentol, oferind o senzație răcoritoare. Un adevărat must have al bărbieritului cu o formulă care nu este grasă și nu usucă pielea.

Parfumul plăcut, masculin este doar un bonus. Fără parabeni.

Mod de utilizare:

 • produsul poate fi utilizat direct din cutie prin înmuierea unui pămătuf umed și amestecând cu mișcări circulare până când perii sunt „încărcați” cu săpun 
 • apoi se aplică săpun pe zonele care urmează a fi bărbierite, folosind pămătuful cu mișcări circulare puternice
 • acesta înmoaie firele de păr și, de asemenea, le ridică pregătindu-le de bărbierit. 

Gramaj: 150ml

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbați care au făcut istorie.

Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia.
De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor.

De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție.

Fabricat în Italia.

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

3 recenzii

 1. Radu TUDOR (achiziție verificată)

  Un sapun de barbierit excelent!

  Folosesc de mult timp acest sapun si sunt foarte multumit de calitatea acestuia; nu usuca pielea, parfum placut – masculin, face o spuma densa, senzatie puternic racoritoare, un sapun excelent!

 2. Răzvan Ciprian Cioclei

  Un săpun pentru barbarierit foarte bun!

  Foarte bun ca și consistență și spuma! Foarte răcoritor. Recomand

 3. Zoli

  Proraso Sapone

  Superb!Pur și simplu.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *