Saponificio Varesino Bath Soaps Discovery Set, 11 buc

752,00 lei

O incursiune în lumea săpunurilor artizanale Saponificio Varesino, 100% vegetale și realizate manual.

Conține următoarele produse:

 • Săpun de corp Saponificio Varesino Felce Aromatica 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Cubebe 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino ediție aniversară 70 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Manna di Sicillia 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Stella Alpina 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Tundra Artica 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Cosmo 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Opuntia 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Mirto di Sardegna 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Dolomiti 150gr
 • Săpun de corp Saponificio Varesino Desert Vetiver 150gr

*Putem personaliza orice cadou cu ce produse doriti.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Saponificio Varesino Bath Soaps Discovery Set, 11 buc

Conține următoarele produse:

 1. Săpun de corp Saponificio Varesino Felce Aromatica 150gr Aroma este cunoscută ca italian fougere, arome naturale ce conferă o aromă fresh, intensă.
 2. Săpun de corp Saponificio Varesino Cubebe 150gr – Săpunul de corp Varesino Cubebe cu aromă „Pepe di Giava”, Piper Cubeb
 3. Săpun de corp Saponificio Varesino ediție aniversară 70 150gr – Săpunul de corp Saponificio Varesino ediție aniversară 70 ani a fost realizat special ca aniversare a 70 de ani de la înființare.
 4. Săpun de corp Saponificio Varesino Manna di Sicillia 150gr – Săpunul de corp Varesino Manna di Sicilia cu note florale de tutun, o aromă sofisticată și elegantă.
 5. Săpun de corp Saponificio Varesino Stella Alpina 150gr – Săpunul de corp Saponificio Varesino Stella Alpina, cu extract de Floare de Colt si ulei de alune, confera o aromă sofisticată și elegantă.
 6. Săpun de corp Saponificio Varesino Tundra Artica 150gr – Săpunul de corp Varesino Tundra Artica te duce cu gândul la tundra arctică, cu note lemnoase și fresh.
 7. Săpun de corp Saponificio Varesino Cosmo 150gr –Săpunul de corp Saponificio Varesino Cosmo ediție specială realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.
 8. Săpun de corp Saponificio Varesino Opuntia 150gr – Săpunul de corp Varesino Opuntia cu extract de Opuntia Ficus-India, mai exact fruct de cactus
 9. Săpun de corp Saponificio Varesino Mirto di Sardegna 150gr – Săpunul de corp Saponificio Varesino Mirto di Sardegna cu ulei esențial de Myrtle ce tonifică și purifică pielea.
 10. Săpun de corp Saponificio Varesino Dolomiti 150gr – Săpunul de corp Varesino Dolomiti cu note de citrice și salvie, lavandă, cuișoare și piper negru, o aromă sofisticată și elegantă.
 11. Săpun de corp Saponificio Varesino Desert Vetiver 150gr – Săpunul Desert Vetiver, formulat special prin metoda Marseille, produce o spumă cremoasă și delicată. Datorită uleiului din Curmale de deșert, hrănește și hidratează pielea, lăsând-o moale și catifelată.
 12. Cutie premium cu închidere magnetică, 25x20x10 cm

Produsele nu conțin conservanți.

Setul conține 11 produse.

Made in Italy

Cu o tradiție ce datează de 3 generații din 1945, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

*Putem personaliza orice cadou cu ce produse doriti.

Brand

The Groom Lab

Călătoria noastră a început in 2015

The Groom Lab se adresează bărbaților care își doresc să arate bine și care se respectă. Nu contează dacă ești hipster, motociclist sau manager; contează doar dacă împărtășești pasiunea pentru a fi cea mai bună variantă a ta, lucru care se reflectă și în celelalte aspecte ale vieții tale. Deoarece calitatea este o prioritate în viziunea noastră, oferim numai produse premium, destinate celor care se îngrijesc de imaginea lor și știu că detaliile fac diferența. Astfel, am realizat o adevărată colecție de produse de îngrijire masculină, care îndeplinește cerințele stilului de viață modern al bărbatului. Considerăm că este foarte important să oferim clienților noștri cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, combinate cu o experiență de shopping optimă. Acestea, împreună cu sfaturile săptămânale despre cum să fii cea mai bună variantă a ta și despre cum să folosești produsele, fac din The Groom Lab un punct de referință în conceptul de îngrijire al bărbaților. Chiar dacă alegi să cumperi din magazinul nostru online sau nu, te invităm să te alături unei întregi comunități de bărbați care se ghidează după principii de îngrijire care au trecut testul timpului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saponificio Varesino Bath Soaps Discovery Set, 11 buc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *