Săpun de corp Saponificio Varesino Felce Aromatica 150gr

62,00 lei

Săpunul de corp Varesino Felce Aromatica cu aromă italiană fougere.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o spumă excelentă, având grijă de pielea ta.

Îngrijirea zilnică cu un săpun de calitate îți garantează fericire și succes pentru întreaga zi!

Mai multe informatii
SKU: 800416301162
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpun de corp Saponificio Felce Aromatica conferă o experiență unică cu fiecare duș.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente și hidratante.

Aroma este cunoscută ca italian fougere, arome naturale ce conferă o aromă fresh, intensă.

Nu conține conține conservanți.

Cu o tradiție ce datează de 3 generații din 1945, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Costel Runcan (achiziție verificată)

    Exceptional

    Este un săpun excepțional, cu un parfum deosebit ( fougere). Creează o spumă fină, densă ca o frișcă. Nu usucă pielea și lasă o senzație deosebită. Este un săpun dur, de mare calitate. Sunt încântat. Nu suport orice săpun sau gel de duș (cele mai multe îmi provoacă mâncărimi ale pielii). Sper să se comporte bine la o utilizare îndelungată.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *