Aparat de ras Rockwell 6S Red

(O recenzie)

685,00 lei

Realizat din oțel inoxidabil pur, pentru a avea o durată de viață incredibilă. Adorat de experții bărbieri, la nivel mondial, Rockwell 6S este garanția upgrade-ului rutinei zilnice a bărbieritului.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.
Rockwell logo

Aparat de ras Rockwell 6S Red

Aparatul Rockwell 6S Red este foarte sigur și este imposibil ca începătorii să se taie, utilizându-l.

Include 5 lame de ras Rockwell.

Ajustabil pentru orice tip de păr sau ten.

Aparatul de ras Rockwell 6S oferă șase niveluri de setări ale lamei, pentru a se asigura că oricine poate redefini confortul bărbieritului.

  • Material: 316L Oțel inoxidabil
  • Greutatea lamei: 118 grame
  • Lungimea lamei: 95mm
  • Lungimeamânerului: 85mm / 13mm
  • Lame compatibile: orice tip de lamă dublă cu dimensiunile 85mm / 13mm

Produs realizat în SUA

Brand

Rockwell

Rockwell Razors s-a născut din convingerea că lumea are nevoie de o alternativă reală la aparatele de ras de unică folosință intens folosite. Într-o lume dominată impermanență și gândire pe termen scurt, construim o familie de clienți care gândesc diferit.
Rockwell logo

1 recenzie

  1. Bogdan C (achiziție verificată)

    Foarte bun

    Aparatul e foarte bine lucrat, eu am luat varianta rosie. Sper sa si tina finisajul in timp. In ceea ce priveste barbieritul, pentru cei care prefera sa se rada mai rapid, doar in sensul cresterii firelor de par, poate ca o varianta mai buna ar fi Merkur Futur, dat fiind faptul ca e mai agresiv si cu un maner mai lung. Insa Rockwell, cu manerul scurt si greutatea sa, exceleaza mai ales la barbieritul in sensul invers cresterii firelor de par, din punctul meu de vedere cel mai problematic aspect. Setarile 2 sau chiar 3 sunt excelente pentru asta. In combinatie cu lamele Rockwell incluse rezulta intr-adevar un efect cu iritatia vizibil redusa, intr-un mod semnificativ. Insa nu doar aparatul conteaza, ci si lamele – e foarte adevarat si asta. M-am inteles bine si cu cei de la GroomLab cand am facut comanda, per total – recomand, si produsul si magazinul 🙂

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *