Balsam After Shave Proraso Aloe & Vitamina E 100 ml

34,00 lei

Balsam After Shave Proraso Aloe & Vitamina E conceput pentru toate tipurile de piele, cu o combinație unică de aloe vera și vitamina E renumite pentru proprietățile vindecătoare. Hidratează și repară pielea după bărbierit.

Mai multe informatii

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsamul After Shave Proraso Aloe & Vitamina E catifelează în mod natural pielea și reduce roșeața. Formulă non-grasă care se absoarbe ușor.

Testat dermatologic, fără alcool.

Mod de utilizare:

  • după bărbierit clătiți fața cu apă rece
  • puneți o cantitate mică de balsam în palme
  • masați zona proaspăt bărbierită pentru a calma pielea.

Gramaj: 100ml

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie.

Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia.
De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor.

De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție.

Fabricat în Italia.

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

1 recenzie

  1. Simona Savu

    Un balsam foarte bun

    Un produs extraordinar pentru piele – nu apar iritatii dupa barbierit si pielea devine fina si placuta la atingere.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *