Reducere!

Set after shave Saponificio Dolomiti, săpun Dolmiti și pămătuf sintetic RazoRock Chrome

373,00 lei -15% 317,05 lei

-15%

Setul format din after-shave Saponificio Dolomiti, săpun Saponificio Dolmiti și pămătuf sintetic Razo Rock Chrome îți garantează un bărbierit umed fin și neted, dar și o piele fină și revigorată după.

Încearcă acest set și convinge-te de că bărbieritul poate fi plăcut și comod!

Setul beneficiază de o reducere de 15% la toate produsele

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Setul conține:

Balsam After Shave Saponificio Varesino Dolomiti 100ml – Balsamul after shave Varesino  Dolomiti cu note de chihlimbar, vetiver, patchouli și cedru, o aromă sofisticată și elegantă. Aftershave 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Săpun De Bărbierit Saponificio Varesino Dolomiti 150gr – Săpunul de bărbierit Varesino Dolomiti cu note de citrice și salvie, lavandă, cuișoare și piper negru, o aromă sofisticată și elegantă. Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o spumă excelentă, având grijă de pielea ta.

Pămătuful Omega 10065 galben – prevăzut cu un mâner ușor de manevrat umplut 100% cu peri de porc mistreț potrivit pentru cremele si săpunurile de bărbierit. Favoritul bărbieritului umed

Pămătuf Sintetic Razo Rock Chrome – Acest pămătuf este o absolută bucurie pentru fața celui care îl folosește. Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.