Pămătuf sintetic RazoRock Chrome

160,00 lei

Acest pămătuf este o absolută bucurie pentru fața celui care îl folosește. Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Mai multe informatii
SKU: 680569342546
Brand: RazoRock

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Silvertip Plissoft vine cu o versiune mai moale decât fibra standard Plissoft; conține peri moi, pentru domnii care își doresc să își trateze luxos fața.

Această versiune conține mânerul Barber.

Greutate: ~187 grame

Lungime toală: ~120 mm

Lungimea mânerului: ~63 mm

Dimensiunea perilor pămătufului: ~24 mm x 57 mm

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Remus Dan

    10

    Foarte repede a ajuns coletul,acest pămătuf este mare și foarte moale.multumesc

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *