Balsam after shave Saponificio Varesino Dolomiti 100ml

125,00 lei

Balsamul after shave Varesino  Dolomiti cu note de chihlimbar, vetiver, patchouli și cedru, o aromă sofisticată și elegantă.

Aftershave 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed! Alături de săpunul Dolomiti vei obține un rezultat uimitor!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsamul after shave Saponificio  Dolomiti, formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Aroma sa conține note de chihlimbar, vetiver, patchouli și cedru, o aromă sofisticată și elegantă, o aromă sofisticată și elegantă.

Nu conține conține conservanți.. A se agita înainte de utilizare.

Printre ingredientele active se enumeră:

 • aloe-vera ce vindecă pielea
 • gălbenele: hrănește, netezește, calmează
 • eucalipt: antibacterian, balsamic, revigorant
 • mușețel: netezește, hrănesște și reîmprospătează pielea
 • nalbă: hrănește și netezește
 • lavandă: antibacterian, netezește pielea
 • vitamina E: emolient și anti-inflamator

Nu conține conservanți.

Mod de utilizare:

 • aplică o cantitate mică în palme, apoi întinde pe toată fața

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 100ml.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

 1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

  Foarte bun

  Mărturisesc că am achiziţionat acest produs pentru că m-a atras ideea de balsam.
  Numai că… nu e un balsam. Chiar şi pe etichetă, producătorul nu a trecut decât after shave. Este o loţiune emolientă, poate foarte puţin gelificată. Asta doar ca precizare, altminteri calitatea fiind foarte bună. Mirosul este într-adevăr deosebit. Nu reuşesc să identific elementele care compun aroma, dar sigur aduce cu vegetaţia aceea măruntă din vârful munţilor, nu neapărat Alpii Dolomiţi. Efectul asupra pielii este benefic, loţiunea putând fi folosită atât vara, cât şi în sezonul rece. Cu siguranţă, voi încerca şi alte after shave-uri de la SV.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *