Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Dolomiti 150gr

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Varesino Dolomiti cu note de citrice și salvie, lavandă, cuișoare și piper negru, o aromă sofisticată și elegantă.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o spumă excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Saponificio Dolomiti conferă un bărbierit performant.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente și hidratante.

Aroma sa conține note de citrice și salvie, lavandă, cuișoare și piper negru, o aromă sofisticată și elegantă.

Nu conține conține conservanți.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații din 1945, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Catalin Pana

    Review

    Sapunul miroase exact a ce este specificat, combinatia fiind una placuta. Consistenta lui este una mai moale decat alte sapunuri SV (ex. Felce Aromatica), dar nu este un „crop”. Lasat la cald, poate fi modelat cu mana sa cuprinda marginile unui eventual recipient in care e pus.

    Performanta lui este una de top, tipic SV. De mentionat ca incarcarea pamatufului a fost facuta cu sapunul pre-inmuiat. Dupa prima pasa cu lama, pielea ramane uleioasa (nu este un lucru rau, mai ales la barbieritul cu briciul), spuma in pamatuf nu se usuca. Nu recomand adaugarea de apa suplimentara pe pamatuf dupa prima spumare.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *