Aparat de ras clasic Parker 22R Safety Razor

(2 recenzii)

150,00 lei

Aparatul de ras Parker 22R este un aparat de ras frumos finisat, cu piaptăn închis având ca și caracteristică deschiderea prin răsucire (sistemul fluturelui), sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei. Un aparat de ras elegant și popular. Aparatul de ras are un finisaj antic uimitor din nichel.

Mai multe informatii
SKU: 14213
Brand: Parker

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aparatul de ras Parker 22R este ușor de manevrat, chiar și cu mâinile ude iar greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit confortabil.

Mânerul este acoperit cu alamă cu finisaj cromat de-a lungul întregii secțiuni, care permite o prindere ușoară chiar și cu mâinile ude.

Pentru un bărbierit confortabil și fără iritații recomandăm schimbarea frecventă a lamei de ras.

Greutate 92gr

Dimensiuni: lungime totală 108mm, lungime mâner 98mm, lățime cap 43mm.

Mod de utilizare:

 • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului
 • apoi se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama
 • introduceți lama de barbierit apoi închideți la loc prin același sistem
 • în timpul bărbieritului aveți grijă să formați un unghi de aproximativ 30 de grade
 • după ce ați hidratat pielea cu cremă sau săpun de bărbierit, începeți cu obrajii apăsând foarte puțin, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară
 • bărbieritul se realizează întotdeuna în sensul creșterii firelor de păr.

Parker Safety Razor este o afacere de familie cu sediul în India din 1973.

Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate sunt crenumiți pentru aparate de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.

Sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei.

Fabricat în India.

Brand

Parker

Ești pasionat de bărbieritul clasic? Felicitări! Ești unde trebuie.Ca să te ajutăm să obții un bărbierit de înaltă calitate îți oferim produsele Parker.Cu peste 40 de ani de experiență în realizarea manuală a produselor de bărbierit de înaltă calitate.Sunt renumiți pentru aparatele de ras moderne care au ca și caracteristică deschiderea capetelor prin sistemul fluturelui. Acest sistem constă în deschiderea a două părti mobile ale părții superioare ale capului aparatului prin răsucirea părții de jos a mânerului.Te invităm să studiezi colecția de la Parker! 

2 recenzii

 1. Iulian Moisa

  Perfect pentru începători și nu numai

  Este un aparat de ras foarte bun, 0 iritații după bărbierit, Mulțumesc THE GROOM LAB.

 2. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

  Un aparat bun

  Când am achiziţionat acest aparat, mai aveam în dotare două Parker butterfly TTO : 96R şi 87R. Aparatul 96R fusese în urmă cu vreo doi ani desemnat de către frizeri/bărbieri drept cel mai bun butterfly, iar 87R a fost luat pentru mânerul scurt cu textură deosebită. Pe 22R l-am cumpărat pentru finisajul gunmetal plăcut. Într-adevăr, aspectul este foarte frumos. Nu am observat pitting. Lucrătura este bună. Strâns până la capăt, nu are joc în mecanism. În utilizare, se simte absolut identic cu celelalte Parker butterfly, adică mai aspru, din cauza gap-ului mare. Desigur că Parker nu şi-a propus să concureze cu Rockwell Model T, care joacă în altă ligă şi radiază calitate de la prima atingere, dar sunt şi alte variante în aceeaşi gamă de preţ cu 22R. Eu consider că mai confortabile în folosinţă sunt, în primul rând, Razorock Adjust, care are şi trei trepte de reglaj, apoi celelalte derivate tot din Baili, comercializate sub diferite alte branduri. Dar 22R rămâne un aparat decent la un preţ rezonabil.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *