Săpun de bărbierit RazoRock Caribbean Holiday 150ml

(O recenzie)

69,00 lei

Săpunul de bărbierit Razo Rock Caribbean Holiday are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum spectaculos. Creează foarte ușor o spumă densă, cremoasă pentru un bărbierit confortabil. Hidratează pielea înainte și după bărbierit.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Razo Rock Caribbean Holiday are un parfum spectaculos ce te duce cu gândul la un bar de pe o plajă din Caraibe: soare, rom, cocos, ananas. Se poate și mai bine? Probabil că nu 🙂

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale .

Fabricat manual în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

 1. danalexandru1986 (achiziție verificată)

  O surpriză plăcută

  Razorock este un brand de care m-am îndrăgostit în ultima perioadă, tocmai datorită prețului accesibil, calității produselor și diversității oferite.

  Totul este de nota 10 când vine vorba de spumă, protecție, alunecare a lamei, fapt datorat formulei perfecționate în timp.

  Note predominante pentru mine: rom, ciocolată, cocos, ananas subtil.🥃🍫🥥🍍
  Sincer mă așteptam la o formulă olfactivă unde prima cocosul și ginul, dar iată că m-am înșelat.
  Fapt inedit iarăși este că acea cremă din recipient are culoare ciocolatie. 🍫🫠😁

  Echipa Groom Lab face o treabă bună!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *