Săpun de bărbierit RazoRock Black Bay 150ml

70,00 lei

BLACK BAY foloseste Super Formula RazoRock, îmbogățită cu unt de shea, ulei de argan, aloe vera, lanolină și cărbune vegetal, pentru o senzație hrănitoare după bărbierit și o alunecare mai ușoară în timpul rasului. 

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

De când RazoRock a oprit producția de săpunuri Captain’s Choice Bay Rum, am primit zeci de solicitări, lunar, din partea clienților care își doresc să le achiziționeze. Această situație se datorează faptului că foarte multe persoane nu suportă aromele puternice de scorțișoară din săpunurile și after-shave-urile tradiționale.

Timp de doi ani, s-a încercat obținerea unei formule cât mai potrivită pentru clienți, iar în primăvara anului 2017 aceasta a apărut pe piață. O formulă ușoară, din extract de dafin și arome care surprind simțurile.

Această aromă este potrivită persoanelor care nu sunt adeptele mirosurilor putenice americane. Genul acela de miros cu care te obișnuiești atât de tare încât nu mai poți trăi fără el.

Și, pentru a face acest săpun chiar mai special, s-a adăugat și o formulă de cărbune vegetal, pentru detoxifierea și energizarea pielii.

Nu te speria de culoarea săpunului, atunci când deschizi cutia, o culoare accentuată de verde îți va atrage atenția, probabil o nuanță pe care nu ai mai văzut-o până acum.

Este recomandat ca săpunul cremă RazoRock să fie utilizat împreună cu un pămătuf și, dacă ești novice în arta bărbieritului, poți achiziționa pămătufuri din oferta The Groom Lab, deoarece acestea conferă un plus de valoare rezultatului final.

Produs artizanal manufacturat în Italia

Aromă: miros plăcut de dafin

Cantitate: 150 ml

Ingrediente: Acid stearic, apă, ulei din nucă de cocos, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, lanolină hidrogenată, unt de SheaParfum, ulei de argan, ulei de aloe vera, extract de Aloe, E153 (cărbune vegetal, eugenol, limonene, linalool.

Brand

RazoRock

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.