Reducere!

Pămătuf sintetic RazoRock Mokasoft 24

(O recenzie)

135,00 lei -40% 81,00 lei

-40%

Cel mai moale și mai dens pămătuf de bărbierit sintetic Plissoft. Pămătuful sintetic RazoRock Mokasoft 24 este realizat din fibre sintetice de culoare maro/crem.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuf sintetic RazoRock Mokasoft 24

Lux absolut pentru bărbierit la un preț accesibil pe care numai RazoRock l-a putut oferi întotdeauna.

Dimensiunea firelor din pămătuf  24 mm x 55 mm

Înălțime totală: ~ 104 mm

Înălțime mâner: ~ 52 mm

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Bogdan Catargiu (achiziție verificată)

    Excelent

    Daca ati folosit Bruce,acest pamatuf e la fel de bun,dar mult mai moale si mai placut cu aceeasi coloana ca si bruce.recomand acest pamatuf fanilor razorock si nu numai!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *