Pămătuf de bursuc Simpsons Case Pure Badger

(O recenzie)

220,00 lei

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Pure Badger este un pămătuf realizat manual în Anglia cu nod foarte dens și foarte renumit pentru calitățile sale.

Părul variază de la mediu spre lung și exfoliază delicat celulele moarte în timpul bărbieritului.

Potrivit pentru călătoriile tale!

Mai multe informatii
SKU: TGLA50
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Pure Badger este realizat din păr de bursuc de bună calitate ce conferă aceleași calități ca best badger dar la un preț accesibil.

Potrivit atât pentru creme cât și pentru săpunurile de bărbierit.

Obține bărbieritul perfect pentru mulți ani de acum încolo.

Calitate, expertiză si longevitate.

Dimensiuni aproximative: 

  • înălțime totală 80mm
  • mâner 43 mm
  • loft 37 mm
  • nod: 19mm

Brandul Simpson este fabricat cu excelență din 1920 de sellerul Alexander Simpson ce a păstrat arta realizării manuale a pămătufurilor.

Fabricat în Anglia.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

1 recenzie

  1. caramanis09 (achiziție verificată)

    ☆☆☆☆☆

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *