Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce

(3 recenzii)

115,00 lei

Ni l-ați cerut, vi l-am adus! Pămătuful Razo Rock este acum disponibil în varianta Big Bruce! Mereu au existat pămătufuri sintetice, însă cel despre care vorbim este realizat măiestuos, cu mâner din rășină, purtând inscripția logo-ului RazoRock.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce

Perii acestui pămătuf reprezintă o bucurie pentru fața ta! Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Dimensiunea pămătufului: 26 mm x 63 mm

Înălțime totală ~ 113 mm

Greutate: ~ 85 grame

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

3 recenzii

 1. Iulian Iulian (achiziție verificată)

  Extraordinar!

  Întotdeauna am crezut despre pămătufurile sintetice că nu se compară cu cele naturale. Acest Big Bruce m-a suprins într-un mod foarte plăcut. Face o spumă perfectă! Eu l-am cumpărat cu un bol de la Fine și sunt foarte încântat de amândouă.

 2. Cristian Bortoș

  Un pămatuf excelent!

  Am avut pamatufuri din păr de bursuc cât și din păr de mistreț, find puțin septic cu privire la pamatufurile sintetice, dar ma bucur ca m-am înșelat în această privință.. Pămatuful este grozav, foarte fin și dens, produce o spumă bogată și densă foarte repede, spuma find suficientă pentru 3-4 pase,se curată și se usucă foarte repede. Felicitări Razorock și Thegroolab pentru comercializarea acestui pamatuf!

 3. Bogdan Catargiu

  Super

  De obicei folosesc de porc sau mistret,este extraordinar,spumeaza fabulos ,astept the hulk .

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.