Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce

(4 recenzii)

115,00 lei

Ni l-ați cerut, vi l-am adus! Pămătuful Razo Rock este acum disponibil în varianta Big Bruce! Mereu au existat pămătufuri sintetice, însă cel despre care vorbim este realizat măiestuos, cu mâner din rășină, purtând inscripția logo-ului RazoRock.

Mai multe informatii

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce

Perii acestui pămătuf reprezintă o bucurie pentru fața ta! Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Dimensiunea pămătufului: 26 mm x 63 mm

Înălțime totală ~ 113 mm

Greutate: ~ 85 grame

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

4 recenzii

 1. Iulian Iulian (achiziție verificată)

  Extraordinar!

  Întotdeauna am crezut despre pămătufurile sintetice că nu se compară cu cele naturale. Acest Big Bruce m-a suprins într-un mod foarte plăcut. Face o spumă perfectă! Eu l-am cumpărat cu un bol de la Fine și sunt foarte încântat de amândouă.

 2. Cristian Bortoș

  Un pămatuf excelent!

  Am avut pamatufuri din păr de bursuc cât și din păr de mistreț, find puțin septic cu privire la pamatufurile sintetice, dar ma bucur ca m-am înșelat în această privință.. Pămatuful este grozav, foarte fin și dens, produce o spumă bogată și densă foarte repede, spuma find suficientă pentru 3-4 pase,se curată și se usucă foarte repede. Felicitări Razorock și Thegroolab pentru comercializarea acestui pamatuf!

 3. Bogdan Catargiu

  Super

  De obicei folosesc de porc sau mistret,este extraordinar,spumeaza fabulos ,astept the hulk .

 4. Paul Cretu (achiziție verificată)

  Excelent

  Este moale, spumeaza extraordinar. Mai am Beehive, Big Bruce, BC de la Razorock si se ridica la aceleasi standarde inalte. Nu mai folosesc cu par bursuc de cand am vazut un filmulet cum sunt chinuite micutele animale. Numai sintetic. Recomand cu caldura

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *