Pămătuf Bursuc Simpsons Berkeley 46 Best Badger

260,93 lei

Pămătuful Bursuc Simpsons Berkeley 46 Best Badger este un pămătuf realizat manul, perfect pentru cei care doresc să spumeze direct pe față.

Părul de bursuc este de cea mai bună calitate!

Mai multe informatii
SKU: TGLA47
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuful Bursuc Simpsons Berkeley 46 Best Badger are o densitate bună iar loftul mai scurt, ceea ce îi permite să spumeze foarte repede.

Acest pămătuf este realizat cu păr de bursuc de înaltă calitate.

Dimensiuni aproximative:

  • înălțime totală 88mm
  • mâner 45 mm
  • loft 43 mm
  • nod: 21mm

Brandul Simpson este fabricat cu excelență din 1920 de sellerul Alexander Simpson.

Fabricat în Anglia.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pămătuf Bursuc Simpsons Berkeley 46 Best Badger”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *