After Shave RazoRock Blue Barbershop 100ml

(2 recenzii)

70,00 lei

After-shave-ul Blue Barbershop din gama Razo Rock calmează pielea după bărbierit,inchide porii și vindecă orice rană.Aroma sa e inspirată de Blue Floid.

Mai multe informatii
SKU: 0680569342263
Brand: RazoRock
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

After shave RazoRock Blue Barbershop 100ml are un parfum uimitor ce conferă o senzație fresh și masculină.

Tonifică pielea și oferă o senzație proaspătă și revigorantă, oferind o senzație plăcută de prospețime.

Aromă inspirată de Blue Floid

Gramaj: 100 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale .

Fabricat în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

2 recenzii

  1. Antoniu Gindele

    Antoniu

    Blue Barbershop,,, ce nume excelent pentru acest aftershve.Inainte de a-l cumpara de la The Groom Lab nul stiam cum miroase dar pot sa spun ca 99% asa il inchipuiam.Are um miros foarte fres,vioi,usor si iti da o impresie de buna stare.Este simplu nui o aroma complicata dar asa e bine cum e.Are un nume 100% potrivit. Inca ceva, dupa mine nu e fres acvatic sau fres verde sau fres citric ci simplu are o aroma foarte lejera deschisa de frizerie cum se spune mai nou(DANDY)pentru un gentleman putin iesit din comun.Multumesc.

  2. Valentin (achiziție verificată)

    Plăcut cu alcool.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *