Aftershave Ariana&Evans St Barts 100ml

(2 recenzii)

150,00 lei

Inspirat din Creed Virgin Island Water

St. Barts amestecă lime-ul, nuca de cocos și romul într-un parfum cald, cremos, care amintește de un parfum calitativ, de nișă.

St. Barts a fost inspirat de Creed Virgin Island Water și este remarcabil de apropiat de mirosul acestui parfum minunat. La început, ești cuprins de energia lime-ului, care este completat rapid de aroma nucii de cocos proaspăt scoase din coajă. La scurt timp resimți nota puternică de rom alb.

Mai multe informatii
SKU: 616576126909
Categorii: ,
Brand: Ariana&Evans
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

St. Barts miroase atât de natural, curat și sofisticat … deloc sintetic.

Avem onoarea de a vă prezenta acest parfum ca parte a liniei Ariana & Evans.

Note:

Bergamotă, Lime, Mandarină, Nucă de cocos, iasomie indiană, Hibiscus dulce, Ylang-Ylang și Ghimbir. Baza include trestie de zahăr, mosc, o notă blândă de lemn de santal și rom alb

Ingrediente:

Suc de aloe vera, glicerină vegetală, alcool SD 40B, hidrosol de trandafir, extract de calendula, extract de trifoi roșu, mușețel, frunze de patlagină, scoarță de salcie albă, vitamina E, trigliceride caprilice (combinație de zaharuri din plante și acizi grași derivați din uleiurile de palmier și nucă de cocos pentru a conferi o senzație de catifelare)

Cantitate

100ml

Produs în SUA 

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

2 recenzii

  1. Adrian Musat (achiziție verificată)

    Excelent!

    O mireasma placuta de vara, fresh dar deosebit. Ingrediente bune pentru piele ( aloe vera, musetel, galbenele), un produs premium.

  2. Alex (achiziție verificată)

    Compoziție de top, aprecierea mirosului e in funcție de gust. Potrivit pentru zilele de vară

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *