Set cadou bărbierit The Beginner I

480,00 lei

Set cadou bărbierit pentru începători The Beginner I

Conține următoarele produse:

  • Aparat de ras Rockwell 2C Gunmetal
  • Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce
  • Săpun de bărbierit RazoRock For Chicago 150ml
  • After Shave RazoRock For Chicago 100ml
  • Stick cu piatra de alaun OSMA

 

Mai multe informatii
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Set cadou bărbierit pentru începători The Beginner I

Conține următoarele produse:

1. Aparat de ras Rockwell 2C Gunmetal – Utilizarea acestui aparat face imposibilă tăierea. Realizat din aliaje cromate premium high-end cu un finisaj alb stylish. Precizia aparatului te va face să îl alegi de fiecare dată. Dimensiunea și greutatea sunt perfecte pentru un bărbierit intuitiv.

2. Pămătuf Sintetic RazoRock Big Bruce – Perii acestui pămătuf reprezintă o bucurie pentru fața ta! Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață. Dimensiunea pămătufului: 26 mm x 63 mm. Înălțime totală ~ 113 mm. Greutate: ~ 85 grame .Țara de proveniență: Canada

3. Săpun de bărbierit RazoRock For Chicago 150ml 

4. After Shave RazoRock For Chicago 100ml

5. Stick cu piatra de alaun OSMA – Datorită proprietăților sale antibacteriene, astringente si hemostatice, piatra de alaun  se folosește după bărbierit în cazul iritațiilor și a tăieturilor.

 

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou bărbierit The Beginner I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *