Săpun de bărbierit Saponificio Varesino ediție aniversară 150gr

(3 recenzii)

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Saponificio Varesino ediție aniversară 70 ani a fost realizat special ca aniversare a 70 de ani de la înființare.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii

În stoc

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Saponificio Varesino ediție aniversară 70 ani formula beta 4.1 au realizat acest săpun special ca aniversare a 70 de ani de la înființare.

Săpun cu o tradiție de 3 generații, special creat pentru a proteja pielea.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Aroma sa conține note florale, lemnoase și chihlimbar.

Nu conține  conservanți.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

3 recenzii

 1. Raul E

  Un sapun genial!

  Il recomand cu mare caldura tuturor domnilor care doresc un produs de calitate, la un pret foarte bun. Ca si performate, ii ofer 9.5/10, iar mirosul este…peste asteptari, nota 10/10.

 2. Adrian suta

  Excelent

  Foarte bun, conform cu standardul foarte ridicat Saponificio Varesino. Ca miros parcă nu se ridică la înălțimea Cosmo si Felce Aromatica, în ordinea preferințelor mele. Toate celelalte proprietăți, de vârf. Un săpun excelent.

 3. Razvan Scanteianu (achiziție verificată)

  Sapun extraordinar!

  Numarul 1 in sapunurile probate, de departe. Compar cu Razorock XXX( care mi se pare foarte bun ca performanta pret) si Edwin Jagger Sandalwood(la foarte mare diferenta). Spumeaza foarte usor, spuna foarte slick, miros EXCELENT, si intensitate perfecta.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *