Săpun de bărbierit RazoRock Saturnia 150ml

(2 recenzii)

69,00 lei

Săpunul de bărbierit Razo Rock Saturnia are la bază ulei de măsline,unt de shea și apă  minerală sulfuroasă recunoscută pentru proprietățile miraculoase.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul Saturnia are o aromă subtilă și plăcută de condimente toscane și ape minerale bogate în sulf.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și confortabil.

Vezi în acest articol cum se folosește produsul și cum se comportă din perspectiva consumatorului.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale .

Fabricat în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

2 recenzii

  1. Bogdan Stanescu (achiziție verificată)

    Cel mai bun sapun de la RR!!!

    Pe scurt, pentru mine este cel mai bun sapun de la RR atat dpdv al mirosului cat si al performantei. Binenteles nu am testat toate sapunurile de la ei, doar cateva precum Mudder Focker si Plague Doctor. Pentru mine Saturnia este preferatul din cele trei. Mirosul nu este asa puternic, dar in completare cu AS este superb. Nu miroase a sulf doar foarte slab, mie mi se pare ca aduce mirosul spre cel de la Santa Maria tot al celor de la RR. Eu zic sa il incercati ca nu veti fi dezamagiti.

  2. Alex (achiziție verificată)

    Interesant că miros (elegant după părerea mea), spumarea bună, hidratarea ok, nu lasă pielea uscată. Potrivit pentru vară urmare a conținutului de sulf (împiedică formarea acneei). Din păcate, in conținutul produsului se face referire la apă, nu la apă mineralizată…

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *