Săpun de bărbierit cremos RazoRock Puros 150ml

62,00 lei

Săpunul de bărbierit cremos Razo Rock Puros are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu aromă de tabac

Creează foarte ușor o spumă densă, cremoasă pentru un bărbierit confortabil. Hidratează pielea înainte și după bărbierit.

Dacă ești fan al aromelor de mosc și tabac, o să iubești acest săpun!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Aroma săpunului de bărbierit cremos Razo Rock Puros conține seu ce îmbunătățește rezultatele înainte și după bărbierit.

Cu o aromă de tabac, mosc, piele, vanilie, tonka.

Formulă netedă și mătăsoasă care nu irită fața și face bărbieritul ușor și comfortabil.

Gramaj: 150 ml

Unul dintre lucrurile care face produsele RazoRock speciale este simplitatea și calitatea ingredientelor folosite, acestea fiind naturale.

Rețetele pentru fabricarea săpunurilor RazoRock datează de patru generații.

Fabricat manual în Italia.

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Alexandru Costin Mitu (achiziție verificată)

    Foarte multumit

    Mereu am fost curios sa incerc o aroma de genul. Intr adevar miroase deosebit. Destul de puternic si masculin. Performantele sunt foarte bune. Crema este densa si cremoasa, si aluneca foarte bine. Din cate creme si sapunuri am incercat pana acum, Puros imi ofera protectia cea mai buna rezultand intr un barbierit cu 0 iritatii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *