Săpun de bărbierit Ariana&Evans Turkish Coffee 118gr

150,00 lei

Cafeaua turcească este o băutură tare, cremoasă, preparată din boabe de cafea măcinate, apoi fierte cu cardamon și zahăr, într-un recipient mic numit cezve sau ibrik. Rezultatul? Un deliciu aromat, gustos și puternic.

Săpunul Ariana & Evans Turkish Coffee este perfect pentru ritualul tău matinal, iar efectul rămâne puternic întreaga zi.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Note:

Bergamotă, mandarină, smochină, iasomie, lemn de santal, mușchi de stejar și mosc.

Ingrediente:

Acid stearic, seu de vită, apă, lapte de capră, hidroxid de potasiu, unt de Kokum, unt de karité, ulei de ricin, unt de cacao, hidroxid de sodiu, glicerină, manteca, suc de aloe, ulei de avocado, ulei de semințe de cânepă, ulei de semințe de caise, lanolină, Agave, Ulm, Lactat de sodiu, Gumă de xantan, Aminoacid de mătase, Mătase de Tussah.

Cantitate

118gr

Produs în SUA 

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

1 recenzie

  1. Răzvan Ciprian Cioclei

    Excelent!

    Un miros ciudat, dar plăcut pentru cine îl înțelege! Recomand!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *