Pămătuf sintetic RazoRock Bruce

(4 recenzii)

100,00 lei

Ideea pentru acest mâner a venit de la un client fidel al brand-ului RazoRock, pe nume Bruce, din Winnipeg. Forma este minunată, așa că astfel a venit pe lume pămătuful Razo Rock Bruce. Mulțumim pentru ideea minunantă, BRUCE!

Mai multe informatii

În stoc

Pentru a primi produsul mâine,
finalizează comanda până la ora 5PM a zilei.

Pămătuf sintetic RazoRock Bruce

Mereu au existat pămătufuri sintetice, însă cel despre care vorbim este realizat măiestuos, cu un mâner din rășină, purtând inscripția logo-ului RazoRock. Perii acestui pămătuf reprezintă o bucurie pentru fața ta! Greutatea și calitatea mânerului reprezintă cea mai bună ofertă, din rapotul calitate-preț, existentă pe piață.

Dimensiunea peilor din pămătuf  24 mm x 57 mm

Înălțime totală: ~ 107 mm

Greutate: ~ 73 grame

Țara de proveniență: Canada

Brand

RazoRock

4 recenzii

 1. Daniel Lungu

  Super

  Sunt la inceput cu lama. Pt inceput mi am luat un pamatuf omega sintetic la 25 lei. Nu eram asa multumit. Dar de curand l am adus pe Bruce acasa. Si pot sa spun ca e in alta liga. N are rost sa dai 25 lei pe unu normal. Ca pana la urma daca vrei sintetic bun tot la 100 lei ajungi. Si arunci banii tot incercand. Cand am facut spuma cu el prima oara mai avem putin si manjeam toti peretii. Poate exagerez, dar este foarte smecher. Recomand.

 2. Silviu Rotaru (achiziție verificată)

  Rotaru Silviu

  Simplu, FOARTE BUN!
  Am mai multe pamatufuri, diverse fire, diverse brand-uri. Dupa ce l-am folosit, prima concluzie, in cazul meu, am ales fara niciun dubiu, doar pamatuful cu fir sintetic. De ce? Mult mai ieftin, usor de intretinut, rezultate extraordinare, fiabil in timp.Nu are limitari in exploatare, iar pt iubitorii de animale, produsul acesta le protejeaza. Razor Rock Bruce, un pamatuf peste asteptari, cu un pret corect. Folosit, produce o spuma crema, impecabila. Este fin, ferm fara sa deranjeze, incredibil prin rezultate. Recomand cu toata caldura!

 3. George-Gabriel MOROIANU (achiziție verificată)

  Fantastic

  Am avut, pana acum , printre altele si un pure badger destul de decent, dar acest pamatuf de la Razorock il intrece de la mare distanta!
  Singura mea problema este ca nu imi incape in vechiul suport, avand nodul mult mai mare…
  Dar este un pamatuf fantastic, raportul calitate / pret nu cred ca are rival!
  Sa nu uitam si de calitatea ireprosabila a serviciilor celor de la Groomlab!
  Multumesc frumos!

 4. Razvan Scanteianu (achiziție verificată)

  Excelent

  Spumeaza foarte usor, fin are backbone bun. Pret/calitate foarte bun

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.