Pămătuf sintetic de bărbierit Omega Hi-brush 0140652

98,00 lei

Pămătuful sintetic de bărbierit Omega Hi-brush 0146276 cu mâner metacrilat se remarcă prin rezistența, elasticitatea și calitatea fibrelor foarte asemănătoare cu fibrele naturale din care este realizat precum și gradul de performanță pe care îl oferă în bărbierit, fiind o alternativă excelentă a pămătufului tradițional.

Mai multe informatii

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Seriile Omega Hi-brush sunt renumite pentru performanța și calitatea superioară pe care o oferă în bărbierit.
Acest pămătuf de calitate superioară este realizat 100% din fibre sintetice cu mâner metacrilat.

Dimensiuni:

  • Înălțime 108mm
  • Bază 50mm
  • Nod 25mm

PENNELLIFICIO OMEGA SPA este un producator de perii din Italia din anul 1946.
Faimosul brand OMEGA marchează o gamă completă de pămătufuri profesionale. Produsele OMEGA de înaltă calitate se datorează unei vaste experiențe în fabricarea și selectarea atentă a materiilor prime. Marca OMEGA este comercializată peste tot în lume.

Fabricat în Italia.

Brand

Omega

PENNELLIFICIO OMEGA SPA este un producator de perii din Italia din anul 1946. Faimosul brand OMEGA marchează o gamă completă de pămătufuri profesionale. Produsele OMEGA de înaltă calitate se datorează unei vaste experiențe în fabricarea și selectarea atentă a materiilor prime. Marca OMEGA este comercializată peste tot în lume

1 recenzie

  1. Marian Gurlui (achiziție verificată)

    Recomand tuturor

    Am cumparat acest pamatuf in urma acumularii informatiilor, din review-uri si a clipurilor de pe net. Pamatuful este exact ca in descriere, de foarte buna calitate, foarte bogat in fire sintetice care sunt incredibil de fine, aproape ca nici nu le simti, facand astfel barbieritul foarte comod chiar si atunci cand aplici presiune pe el, a nu se intelege ca este foarte moale, este exact cum trebuie. Din punct de vedere estetic mi se pare mai frumos in realitate. Daca ar fi sa mai aleg odata tot pe acesta l-as alege, asa ca vi-l recomand tuturor cu toata inima, mai ales ca nu necesita nici o pregatire inainte de barbierit, deoarece este sintetic si vreau sa mai adaug ca se si curata foarte bine si usor. Ca orice lucru nou trebuie sa te adaptezi la el si sa stii sa-l folosesti, asa ca un mic sfat incepeti barbieritul cu pamatuful doar putin ud si adaugati apa treptat, odata cu aparitia cremei.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *