Ariana & Evans aftershave Vanille de Tabac 100ml

140,00 lei

SKU: 616576127159
Brand: Ariana&Evans
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Ariana & Evans aftershave Vanille de Tabac 100ml

Aftershave Vanille de Tabac este un oriental moale, care se deschide cu esen?e de frunze de tutun ?i note aromate de condimente. Inima este format? din boabe de tonka cremoase, floare de tutun, vanilie ?i cacao care se sprijin? pe un acord de fructe uscate ?mbog??it cu seva dulce de lemn.

Note: frunze de tutun, ghimbir, note picante, boabe de tonka, cacao, acord de fructe.

Ingrediente: suc de frunze de Aloe Barbedensis, alcool denat., glicerina (vegetala), apa de flori Rosa Gallica (hidrosol de trandafiri), extract de Calendula Officinalis, extract de Trifolium pratense flore (trifoi rosu), extract de flori Recutita (musetel), extract de frunze de Plantago Lanceolata ( Frunze de p?tlagin?), extract de scoar?? de Salix Alba (coar?? de salcie alb?), parfum (parfum), alfa tocoferol (vitamina E), trigliceride caprilice/caprice

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ariana & Evans aftershave Vanille de Tabac 100ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *