Aparat de ras clasic Saponificio Varesino Olive

900,00 lei

Noul aparat de ras calsic Saponificio Varesino Olive cu pieptene închis, creat de Saponificio Varesino pentru lame cu două tăișuri, înglobeaza esența creației italiene.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Lansat cu mare entuziasm la târgul SANA din Bologna în 2023, se evidențiază prin capul său și decorul sofisticat Corona SV, măiestrit forjat în oțel inoxidabil 303. Precizia cu care a fost realizat este confirmată de conformitatea cu toleranțele dictate de standardul UNI EN-ISO 22768mk și de prelucrarea CNC, garantând un produs de o precizie și un detaliu de neegalat.

În plus, aparatul de ras calsic Saponificio Varesino Olive cu pieptene închis oferă o selecție rafinată de mânere, disponibile atât din lemn, cât și din rășină. Această gamă largă a fost concepută pentru a completa armonios mânerele celebrei serii de perii de bărbierit SV2.0. Producătorul a acordat atenție fiecărui detaliu minor, asigurând o experiență de bărbierit care îmbină perfect funcționalitatea, estetica și tradiția italiană.

Caracteristici tehnice:

Deschidere: 0,45 mm

Expunere lamă: 0,03 mm

Unghi lamă: 20°

Unghi suport: 45°

Lățime cap: 43 mm

Lungime cap: 24 mm

Înălțime cap (fără filet): 7,75 mm

Lungime mâner: 86,20 mm

Lungime totală: 94,00 mm

Greutate cap: 33 grame

Mâner: Măslin

NOTĂ: Esențele de lemn pot varia în aspect de la un produs la altul și, prin urmare, vor fi diferite față de exemplul prezentat în fotografie.

Made in Italy

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat de ras clasic Saponificio Varesino Olive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *