Balsam aftershave Zingari Man The Explorer 118ml

(O recenzie)

120,00 lei

SKU: 850027385112
Brand: Zingari Man
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Balsam aftershave Zingari Man The Explorer 118ml

Balsam aftershave Zingari Man The Explorer 118ml are un parfum plin de amestecuri ciudate și neobișnuite: citrice, cedru, vetiver și multe altele sunt ambalate în acest produs de 100 ml. Un parfum bogat, dulce, dar necunoscut, precum bărbatul căruia îi place să se aventureze în căutare de idei noi și noutăți: exploratorul. Balsam aftershave Zingari Man The Explorer 118ml este un produs fără alcool care vă va lăsa fața proaspăt bărbierită împrospătată și îngrijită, fără a o lăsa uscată, sau iritată.

Zingari Man The Eplorer Aftershave Balm este un produs fără alcool care vă va lăsa fața proaspăt bărbierită împrospătată și îngrijită, fără a o lăsa uscată, plictisitoare sau iritată incomod. Acest produs este mai ușor decât produsele aftershave obișnuite, dar nu vă temeți: amestecurile experte de uleiuri care fac acest produs atât de hidratant și perfect nu se potrivesc pentru aftershave obișnuit.

Brand

Zingari Man

O bună igienă ajută sufletul tău aventurier să trăiască liber pentru a explora noi aventuri și experiențe – în timp ce arăți și te simți cât mai bine. Heather Melton este o formulatoare certificată de produse cosmetice ( săpun și cosmetice artizanale ) și este artizana din spatele tuturor produselor uimitoare de la Zingari. Prin cercetări extinse, teste și ani de experiență în formularea și producerea de tratamente pentru piele de înaltă calitate, balsamuri aftershave, săpunuri de bărbierit și uleiuri de barbă, ea a făcut din produsele Zingari Man unele dintre cele mai căutate produse de bărbierit artizanal de pe piață. La Zingari, ne străduim să fim cel mai bun lucru pe care lumea îngrijirii pielii are de oferit, pentru că pielea tuturor merită un răsfăț. Scopul nostru este ca produsele noastre să facă din rutina de îngrijire a pielii fiecărui client atât o experiență mai sănătoasă, cât și o plăcere și sperăm că ne veți spune dacă vă putem ajuta în călătoria către o piele mai sănătoasă și/sau un bărbierit umed! Misiunea noastră: Lucrând spre unitate și acceptare prin respectarea diferitelor culturi, tradiții și stiluri de viață.

1 recenzie

  1. Cristian Rădulescu (achiziție verificată)

    After shave recovery shave (balsam)- Zingari Man, The Explorer

    Exact ce-ar trebui să fie, pentru un after shave prietenos cu pielea obrazului, proaspăt rasă (hidratare și calmare, perfecte). Parfum grozav, dar discret, cu o bună persistență în timp. O frumoasă surpriză, pentru mine.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *