Set cadou The Explorer

1.284,00 lei

Set cadou The Explorer

Conține următoarele produse:

  • Aparat de ras Rockwell 6S Crom Mat
  • Săpun de bărbierit RazoRock The Dead Sea 250ml
  • After shave RazoRock The Dead Sea 100ml
  • Pămătuf de bărbierit Omega 6219 păr de bursuc Black Badger
  • Cutie premium cu închidere magnetică, 25x20x10 cm

Setul conține 4 produse.

*Putem personaliza orice cadou cu ce produse doriti.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Set cadou The Explorer

Conține următoarele produse:

  1. Aparat de ras Rockwell 6S Crom Mat – Realizat din oțel inoxidabil pur, pentru a avea o durată de viață incredibilă. Adorat de experții bărbieri, la nivel mondial, Rockwell 6S este garanția upgrade-ului rutinei zilnice a bărbieritului. Aparatul Rockwell 6S Crom Mat este foarte sigur și este imposibil ca începătorii să se taie, utilizându-l.
  2. Săpun de bărbierit RazoRock The Dead Sea 250ml– Săpunul de bărbierit Razo Rock The Dead Sea are consistența tradițională a cremelor de ras și săpunurilor italiene cu un parfum spectaculos. Este foarte cremos, vine ambalat într-o cutie de sticlă. Hidratează intens pielea înainte și după bărbierit.
  3. After shave RazoRock The Dead Sea 100ml – After shave-ul Razo Rock The Dead Sea calmează orice iritație cauzată de bărbierit. Este ideal pentru a hidrata zona iritată, închide porii și vindeca orice rană produsă în timpul bărbieritului. Formulat la cererea clienților!
  4. Pămătuf de bărbierit Omega 6219 păr de bursuc Black Badger – Pămătuf de bărbierit Omega 6219 Păr de Bursuc Black Badger este un produs de lux din gama Omega fabricat 100%manual din păr fin de bursuc și un mâner elegant verde din rășină.
  5. Cutie premium cu închidere magnetică, 25x20x10 cm

Setul conține 4 produse.

*Putem personaliza orice cadou cu ce produse doriti.

 

 

Brand

The Groom Lab

Călătoria noastră a început in 2015

The Groom Lab se adresează bărbaților care își doresc să arate bine și care se respectă. Nu contează dacă ești hipster, motociclist sau manager; contează doar dacă împărtășești pasiunea pentru a fi cea mai bună variantă a ta, lucru care se reflectă și în celelalte aspecte ale vieții tale. Deoarece calitatea este o prioritate în viziunea noastră, oferim numai produse premium, destinate celor care se îngrijesc de imaginea lor și știu că detaliile fac diferența. Astfel, am realizat o adevărată colecție de produse de îngrijire masculină, care îndeplinește cerințele stilului de viață modern al bărbatului. Considerăm că este foarte important să oferim clienților noștri cele mai bune produse la cele mai bune prețuri, combinate cu o experiență de shopping optimă. Acestea, împreună cu sfaturile săptămânale despre cum să fii cea mai bună variantă a ta și despre cum să folosești produsele, fac din The Groom Lab un punct de referință în conceptul de îngrijire al bărbaților. Chiar dacă alegi să cumperi din magazinul nostru online sau nu, te invităm să te alături unei întregi comunități de bărbați care se ghidează după principii de îngrijire care au trecut testul timpului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou The Explorer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *