Set cadou bărbierit The Beginner II

300,00 lei

Set cadou bărbierit pentru începători The Beginner II

Conține următoarele produse:

  • Aparat de ras Parker 99R Safety Razor
  • Pămătuf din păr de mistreț Omega 10065
  • Săpun de bărbierit Proraso cu eucalipt&mentol 150ml
  • Loțiune After Shave Proraso eucalipt & mentol 100ml
  • Lame de ras Astra Superior Platinum 5 buc

 

Mai multe informatii
Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Set cadou bărbierit pentru începători The Beginner II

Conține următoarele produse:

1. Aparat de ras Parker 99R Safety Razor – Aparatul de ras Parker 99R este ușor de manevrat, chiar și cu mâinile ude iar greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit confortabil.

2. Pămătuf din păr de mistreț Omega 10065 – Pămătuful Omega 10065 verde este prevăzut cu un mâner ușor de manevrat umplut 100% cu peri de porc mistreț potrivit pentru cremele si săpunurile de bărbierit.

3. Săpun de bărbierit Proraso cu eucalipt&mentol 150ml – Săpunul de bărbierit Proraso cu eucalipt și mentol este un săpun italian legendar cu un parfum masculin de eucalipt și mentol. Formează foarte repede o spumă densă, protejând pielea și în același timp, oferind o senzație puternic răcoritoare .

4. Loțiune After Shave Proraso eucalipt & mentol 100ml – Loțiunea After Shave Proraso cu eucalipt și mentol revitalizează, tonifică pielea și reduce roșeața. Formulă non-grasă care se absoarbe ușor.

5. Lame de ras Astra Superior Platinum 5 buc – Lamele de ras Astra Superior Platinum din oțel inoxidabil sunt renumite pentru rezistență și confort în timpul bărbieritului. Deși sunt foarte ascuțite, nu sunt agresive, oferind rezultate performante în timpul bărbieritului.

 

Brand

Proraso

Timp de aproape un secol, Proraso a transformat arta bărbieritului într-un ritual zilnic plăcut. Trei generații de bărbierit care au făcut istorie. Era anul 1948 când Piero Martelli, înaintea unui boom economic, a inventat Proraso Pre Shave Cream. Un produs a cărui prospețime a întruchipat spiritul unei noi ere în Italia. De atunci și până astăzi, Proraso satisface nevoile consumatorilor, oferind un bărbierit perfect și răcoritor. De-a lungul timpului, Proraso și-a schimbat forma, dar conținutul produselor sale a rămas același, respectând valorile originale ale brandului: utilizarea  ingredientelor naturale, excelență în cercetare și respectul pentru tradiție. Aproape orice iubitor de bărbierit clasic si elegant are câteva produse Proraso în dulap. Gama de săpunuri pentru bărbierit oferă patru tipuri de produse: cele cu ambalaj verde sunt create pentru toate tipurile de ten, cele cu alb sunt pentru cei cu un ten mai sensibil, cele roșii pentru o barbă aspră, iar cele albastre pentru un bărbierit ușor și comfortabil. Un element cheie din compoziția acestor produse este eucaliptul, care conferă un parfum bărbătesc și o senzatie fresh. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set cadou bărbierit The Beginner II”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *