Săpun de bărbierit Saponificio Varesino Manna di Sicilia 150gr

225,00 lei

Săpunul de bărbierit Varesino Manna di Sicilia cu note florale de tutun, o aromă sofisticată și elegantă este acum disponibil în cutia de aluminiu, în formula Beta 4.3.

Săpun realizat manual, 100% vegetal ce oferă o performanță excelentă, având grijă de pielea ta.

Aroma sa te va duce într-o nouă dimensiune a bărbieritului umed!

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de bărbierit Saponificio Manna di Sicilia, pentru o performanță excelentă în bărbierit.

Formulă bogată în ingrediente active cu proprietăți emoliente, hidratante, tonice și anti-inflamatoare.

Aroma sa conține note florale de tutun.

Nu conține conține conservanți.

Un săpun unic, născut după ani de experiență în arta sapofificării, îndeliplinind cerințele unui bărbierit de lux.

Note de top de portocale, bergamot și salvie. Note mijlocii de flori de tutun, trandafir, cuișoare, hortensie. Note de bază de lemn de cedru, chihlimbar și patchoully.

Pentru o experientă unică în bărbierit!

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale.

Gramaj 150gr.

Fabricat în Italia.

Brand

Saponificio Varesino

Cu o tradiție ce datează de 3 generații, produsele Varesino sunt realizate manual cu multă iubire și dedicare pentru a oferi o experiență de lux. De fapt Paolo și Alessandro, cei care conduc echipa Varesino sunt super pasionati de realizarea produselor din ingrediente naturale. Saponificio Varesino a fost înființat în 1945 în Brebbia (VA), lângă malul Lacului Maggiore. Perfecționand metoda deproductie prin noi tehnici de prelucrare, Saponificio Varesino este un excelent producător de săpunuri precum si pentru articole de ingrijire masculina. Păstrând în continuare vechea metodă de saponificare a Marsiliei, acum moștenire a fabricilor de săpun din ce în ce mai rare, se remarcă astăzi prin capacitatea de a satisface orice nevoie cu produse de bază ale mărcilor de cea mai înaltă calitate pentru clienții terți.

1 recenzie

  1. Bogdan Coltea (achiziție verificată)

    Excelent

    Foarte usor de spumat, alunecare si protectie la superlativ, post-shave foarte bun. Desi are un pret mai ridicat, este un sapun foarte economic, consumul per 1 barbierit fiind minim. Voi incerca cu siguranta si alte S.V. (sper ca Felce Aromatica sa revina in stoc cat mai curand). Multumesc TGL!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *