Săpun de bărbierit Martin De Candre Rose 50g

185,00 lei

Săpunul de ras Rose surprinde prin delicatețea parfumului său. Notele elegante și florale, transmit o prospețime irezistibilă.

Mai multe informatii
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Săpunul de ras Rose face parte din edițiile „limitate”, deci nu este disponibil pe stoc tot anul și apare doar la evenimente excepționale.

Să spunem că… Îi place să fie dorit!

Fabricat folosind același proces de saponificare și din aceleași uleiuri ca și „frații săi mai mari”, și anume Originalul, Natura și Fougère, săpunul de ras Rose este abundent sub firele de păr ale pensulei de bărbierit și permite obținerea unui bărbierit moale și perfect .

Respectând instrucțiunile de utilizare și conservare a lui Martin de Candre, este un săpun care va avea o longevitate remarcabilă: cel puțin un an pentru o cantitate de 200g și pentru un bărbierit zilnic.

Parfum: creat de MdC, dintr-un amestec de uleiuri esențiale naturale exclusive.

Utilizare:

  • Spălați fața cu apă caldă
  • Înmuiați pensula de bărbierit în apă fierbinte, scuturați-o pentru a elimina surplusul de apă (nu trebuie să fie îmbibată cu apă)
  • Treceți pensula peste săpun, prin mușcări circulare
  • Întindeți spuma pe față, cu ajutorul pensulei, această acțiune va dezvolta o spumă cremoasă care va determina o aderență necesară bărbieritului.
  • După utilizare: treceți vasul sub apă pentru a evacua ce a mai rămas din spumă și întoarceți-l cu capul în jos, astfel încât săpunul să se scurgă și să se usuce.

Gramaj: 50 g

Brand

Martin De Candre

Creată în anul 1974, fabrica de săpun artizanal MARTIN DE CANDRE este rodul unei aventuri familiale, care a reușit să păstreze și să exploateze un „know-how” care aproape a dispărut astăzi, în Franța.  Acest meșteșug constă în producerea săpunurilor prin celebrul "procédé marseillais", cu aceleași metode și aceleași componente ca în trecut, săpunuri a căror bază și parfumuri sunt fabricate din uleiuri exclusiv vegetale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săpun de bărbierit Martin De Candre Rose 50g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *