Săpun de bărbierit Ariana&Evans St Barts 118gr

(O recenzie)

150,00 lei

Inspirat din Creed Virgin Island Water

St. Barts amestecă lime-ul, nuca de cocos și romul într-un parfum cald, cremos, care amintește de un parfum calitativ, de nișă.

St. Barts a fost inspirat de Creed Virgin Island Water și este remarcabil de apropiat de mirosul acestui parfum minunat. La început, ești cuprins de energia lime-ului, care este completat rapid de aroma nucii de cocos proaspăt scoase din coajă. La scurt timp resimți nota puternică de rom alb.

Mai multe informatii
SKU: 616576126800
Brand: Ariana&Evans
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

St. Barts miroase atât de natural, curat și sofisticat … deloc sintetic.

Avem onoarea de a vă prezenta acest parfum ca parte a liniei Ariana & Evans.

Note:

Bergamotă, Lime, Mandarină, Nucă de cocos, iasomie indiană, Hibiscus dulce, Ylang-Ylang și Ghimbir. Baza include trestie de zahăr, mosc, o notă blândă de lemn de santal și rom alb.

Ingrediente:

Acid stearic, seu de vită, lapte de capră, unt de karité, hidroxid de potasiu, unt de Kokum, unt de mango, glicerină, unt de cacao, ulei de ricin, Manteca (grăsime de porc), Strangisto Giaourti (iaurt strecurat), ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de camelie din Japonia, hidroxid de sodiu, lanolină, agave, argilă bentonitică, ceară de albine, lactat de sodiu, ulei de argan.

Cantitate

118gr

Produs în SUA 

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

1 recenzie

  1. Adrian Musat (achiziție verificată)

    Post-shave excelent!

    Spuma se obtine foarte usor si este foarte cremoasa, alunecare foarte buna, post-shave exceptional. Mirosul este light, placut, tropical, asemanator unui cocktail servit pe malul marii.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *