Săpun de bărbierit Ariana&Evans Peach & Cognac 118gr

(O recenzie)

150,00 lei

Ce amestec extraordinar!

Acest săpun nou, din baza Kaizen, miroase uimitor. Nu este doar o aromă a piersicii maturată la soare, ci mai degrabă un parfum cald, obținut prin amestecul de piersici, coniac și un praf de condimente. Are  complexitatea potrivită la care te-ai aștepta de la A&E.

Mai multe informatii
SKU: 616576127401
Brand: Ariana&Evans
Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Note:

Lămâie, bergamotă, 2 note minunate, dar deosebit de diferite, de piersică, floare de portocal, coniac, tutun absolut, mimoză, piele, vanilie, fructe uscate, mușchi de stejar, lemn de santal, cedru himalayan

Ingrediente:

Acid stearic, seu de vită, Apă, lapte de capră, hidroxid de potasiu, unt de Kokum, unt de karité, ulei de ricin, unt de cacao, hidroxid de sodiu, glicerină, manteca, suc de aloe, ulei de avocado, ulei de semințe de cânepă, ulei de semințe de caise, lanolină, Agave, Ulm, Lactat de sodiu, Gumă de xantan, Aminoacid de mătase, Mătase de Tussah.

Cantitate

118gr

Produs în SUA

Brand

Ariana&Evans

Ariana & Evans este un brand fondat de Peter Charkalis, un mare iubitor al parfumurilor. Călătoriile și curiozitatea l-au determinat să creeze, să colaboreze și să pună la dispoziție parfumuri unice. Ariana & Evans își propune să conceapă parfumuri de nișă mult mai accesibile publicului larg. Parfumurile reprezintă cel mai tangibil și distins item al luxului, iar brandul Ariana & Evans își propune să centreze întotdeauna dorința clientului. 

1 recenzie

  1. Victor Hălmăgian (achiziție verificată)

    A&E

    Sapunurile de la A&E sunt de o calitate foarte buna. E de departe cea mai buna protectie pe care am intalnit-o si aici ma raportez la Saponificio, Castle Forbes iar la cele de preturi mai mici nici nu cred ca are rost sa discutam. Mirosul la acest sapun, desi poate suna ciudat, pare sa fie ca si gumele Turbo :)) dar e placut. Singurul minus cred ca e ca nu au o viata indelungata. La un consum aproape zilnic si fara mila un A&E vad ca ma duce undeva la 2 luni si ceva in timp ce un SV la 6 luni.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *