Reducere!

Placă de bază Razorock Game Changer OC-84

(O recenzie)

340,00 lei -26% 250,00 lei

-26%

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Placă de bază Razorock Game Changer OC-84

Placă de schimb Razorock pentru aparatul de ras de siguranță Game Changer OC-84 din oțel inoxidabil 316L.

Specificatii tehnice
Diferența: 0,84
Material: otel inoxidabil 316L

Vă rugăm să rețineți : cumpărați doar placa Game Changer OC-84. Prin urmare, veți primi doar placa de bază, trebuie să fiți deja în posesia capacului superior Game Changer OC-84.

Fabricat în Canada

Brand

RazoRock

Afacerea RazoRock a început ca un hobby și o distracție, dar pe măsură ce Michael și Joseph au pătruns în lumea bărbieritului tradițional, și-au dat seama rapid cât de luxoasă și împlinitoare poate fi această artă pierdută a bărbieritului. Michael și Joseph au început să contacteze producători artizanali de săpunuri de ras și aftershave din Italia și să-i contracteze pentru a face formulări speciale doar pentru ei, sub brandul RazoRock. RazoRock are acum o gamă întreagă de produse de bărbierit: săpunuri de bărbierit italiene cu rețete speciale, produse pre-bărbierit și aftershave făcute artizanal, pămătufuri, aparate de ras tradiționale, o selecție mare de deodorante naturale și multe altele.

1 recenzie

  1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

    Open comb eficient

    Cu ceva timp în urmă, am cumpărat GC .84P cu mâner UFO tot de aici, de la The Groom Lab. Nu l-am folosit prea mult însă, deoarece am considerat că nu este atât de eficient, pe de o parte, şi nici suficient de confortabil, pe de altă parte. Cu gândul la o schimbare, am achiziţionat placa OC-84. Finisajul este ireproşabil, precum la placa cu safety bar. Pe cântarul meu de bucătărie placa OC cântăreşte mai mult cu trei grame decât cea cu pieptene închis. Având în vedere greutatea, nu este nevoie de o apăsare pronunţată, pentru că, în cazul unor razor bumps, aparatul le va tăia, nu va sări peste. În utilizare, feelingul este diferit faţă de clasicele Fatip OC, Parker 24C sau 26C, şi total diferit de Muehle R41. Prin comparaţie cu .84P, consider că OC-ul oferă un câştig perceptibil în eficienţă, fără ca aparatul să devină mai aspru. În concluzie, placa OC rămâne pe aparat.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *