Pămătuf de bărbierit Fine Black&Yellow, 24 mm

(O recenzie)

175,00 lei

SKU: 856518005545

Disponibil pentru precomandă

Produs cu livrare în 7-10 zile lucrătoare.

Pămătuf de bărbierit Fine Black&Yellow, 24 mm

Inspirat de emblematicul pămătuf „Chubby” a lui Simpson și dimensionat perfect între numărul 1 și 2, pămătuful Fine conține fibrele miraculoase „Păr de înger”.

Obținute direct de la The Almighty, fibrele de păr de înger reprezintă primul material sintetic care rivalizează cu adevărat cu părul de bursuc de cea mai bună calitate pentru confort și performanță. Atât fără cruzime, cât și cu costuri mai mici decât bursucul, nu există nicio îndoială că această perie de bărbierit este cu adevărat un cadou de sus. Fine Accoutrements este mândru că a fost printre primii din lume care au oferit acest nod.

  • Mâner din rășină solidă 100%.
  • Nod de 24 mm cu loft de 50 mm
  • Mânerul măsoară 42 mm înălțime cu un diametru maxim de 39 mm

Brand

Fine Accoutrements

1 recenzie

  1. f.nec009 (achiziție verificată)

    Foarte mulțumit

    Mi-a luat puțin până să mă decid dacă achiziționez sau nu un pământ sintetic fiind un fan al bursucului. Am rămas plăcut impresionat atât la capitolul „facelather” cât și spuma obținută în bol. Dacă ar trebui să găsesc și un minus, nu neapărat pentru acest pămatuf cât pentru toate pămatufurile sintetice este acela că nu retin atât de bine spuma și mai scăpa câte puțin, lucru nederanjant pentru mine deoarece scuturând ceva mai bine apa din pămafut înainte de spumare rezolva în mare parte și acest aspect. Altfel se asortează perfect cu Merkur progress, unul din aparatele mele favorite. Să aveți parte de multă sănătate și bărbierituri faine!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *