Pămătuf de bursuc Simpsons Case Best Badger

(2 recenzii)

275,00 lei

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Best Badger se remarcă prin 3 atribute esențiale:

 • longevitate
 • expertiză
 • calitate excepțională

Un pămătuf potrivit pentru început pentru cei ce doresc un păr mai scurt!

Mai multe informatii
SKU: 0657968293281
Brand: Simpsons

Disponibil pentru precomandă

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Best Badger este un pămătuf realizat manual cu păr de bursuc best badger, potrivit pentru cei care doresc să beneficieze de calitățile părului de bursuc la un preț bun.

Părul variază de la mediu spre lung.

Potrivit pentru călătorie!

Dimensiuni aproximative: 

 • înălțime totală 85mm
 • mâner 42 mm
 • loft 42 mm
 • nod: 19mm

Brandul Simpson este fabricat cu excelență din 1920 de sellerul Alexander Simpson ce a păstrat arta realizării manuale a pămătufurilor.

Fabricat în Anglia.

Brand

Simpsons

Pămătufurile de bărbierit Simpson sunt considerate și recunoscute pe plan mondial ca fiind cele mai bune din lume, în special de către pasionații de wet shaving. Compania are o moștenire adânc înrădăcinată în industria de bărbierit și este, în general, considerată ca fiind punctul de referință atunci când vine vorba de producția de instrumente de bărbierit de înaltă calitate. Scoțianul Alexander E. Simpson a început să producă perii de bărbierit în Clapham, Londra, în 1919. În 1929, compania a expus pentru prima dată la British Industries Fair. Prima adresă înregistrată înregistrată pentru Simpson Shaving Brushes a fost 53 High Street, Clapham, London, SW4. După ce fabrica sa din Londra a fost distrusă în Blitz-ul din 1941, Simpson și-a mutat compania la Nimmer Mills, Chard, Somerset. Un număr din 1963 al revistei Gentlemen's Quarterly a menționat pensulele Simpson (din Londra) cu mâner de fildeș și motto-ul „s-ar putea să nu mai fie nevoie să fie înlocuite în timpul vieții tale”. Acest comentariu rămâne adevărat și astăzi. Astăzi Simpsons este poate singurul producător de perii de bărbierit realizate manual în Marea Britanie și Insulele Britanice. Gama noastră extinsă de produse într-o mare varietate de stiluri și materiale fac din Simpson alegerea numărul unu atunci când alegeți următoarul pămătuf.

2 recenzii

 1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

  Bun pentru călătorii

  Un pămătuf foarte bun, calitate Simpson. După primele utilizări, nu a pierdut decât un fir sau două. Nu-mi dau seama dacă e nevoie de o perioadă de break in.
  Se potriveşte la fel de bine cu crema de bărbierit, cât şi cu săpunul. Se încarcă repede şi bine dintr-un puc de săpun şi ţine spuma suficient cât pentru un bărbierit în două sau chiar trei pase. Spumează bine şi în bol, dar, având în vedere lungimea mică a loftului şi mânerului, bolul nu trebuie să fie adânc (bolul Parker din corn natural vândut aici de TGL este perfect). Unde străluceşte însă acest pămătuf, este spumarea pe faţă. Dimensiunile reduse asigură un control şi un plasament bun pe diverse porţiuni ale feţei. Deşi are doar 19 mm la nod, densitatea mare de păr face ca să obţii uşor ridicarea firelor din barbă şi exfolierea tenului. Mișcările circulare par mai potrivite, ţinând cont de loftul scurt, dar poţi face destul de bine şi mişcări tip „vopsire”. Eu folosesc acest pămătuf cu succes în cazul shaving stick-urilor.
  Împreună cu bursucul am cumpărat tot de la TGL şi tubul pentru călătorii. Până acum, pentru voiaje foloseam sinteticele, din motivele cunoscute: fără întreţinere, nu necesită înmuiere prealabilă, uscare rapidă. De acum înainte, voi folosi Simpson Case.

 2. Bogdan (achiziție verificată)

  Simpsons Case Best Badger

  Simpsons Case Best Badger
  Pamatuful este potrivit pentru spumare direct pe fata este mic dar pare sa facă treaba buna ma refer la spuma parul de bursuc se simte foarte bine pe fata cred ca o sa ma obișnuiesc cu el destul de repede Sunt nou in treaba asta dar ma simt mult mai bine când ma rad așa clasic fata de cum ma râdeam cu un Mach 3 cu gel de ras bărbierit clasic ma binedispune și de-abia aștept sa mi crească barba sa ma rad iarăși cel modern nu oferă aceeași satisfacție
  Este de calitate se vede și se simte este primul pe care l am achiziționat și sper sa nu fie ultimul
  Este un brand scump dar își merita banii

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *