Pămătuf de bursuc Simpsons Case Best Badger

243,98 lei

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Best Badger se remarcă prin 3 atribute esențiale:

 • longevitate
 • expertiză
 • calitate excepțională

Un pămătuf potrivit pentru început pentru cei ce doresc un păr mai scurt!

Mai multe informatii
SKU: TGLA49
Brand: Simpsons

În stoc

Finalizeaza comanda în
pentru a primi produsul !

Pămătuful de bursuc Simpsons Case Best Badger este un pămătuf realizat manual cu păr de bursuc best badger, potrivit pentru cei care doresc să beneficieze de calitățile părului de bursuc la un preț bun.

Părul variază de la mediu spre lung.

Potrivit pentru călătorie!

Dimensiuni aproximative: 

 • înălțime totală 85mm
 • mâner 42 mm
 • loft 42 mm
 • nod: 19mm

Brandul Simpson este fabricat cu excelență din 1920 de sellerul Alexander Simpson ce a păstrat arta realizării manuale a pămătufurilor.

Fabricat în Anglia.

Brand

Simpsons

1 recenzie

 1. Honoriu CALCIU (achiziție verificată)

  Bun pentru călătorii

  Un pămătuf foarte bun, calitate Simpson. După primele utilizări, nu a pierdut decât un fir sau două. Nu-mi dau seama dacă e nevoie de o perioadă de break in.
  Se potriveşte la fel de bine cu crema de bărbierit, cât şi cu săpunul. Se încarcă repede şi bine dintr-un puc de săpun şi ţine spuma suficient cât pentru un bărbierit în două sau chiar trei pase. Spumează bine şi în bol, dar, având în vedere lungimea mică a loftului şi mânerului, bolul nu trebuie să fie adânc (bolul Parker din corn natural vândut aici de TGL este perfect). Unde străluceşte însă acest pămătuf, este spumarea pe faţă. Dimensiunile reduse asigură un control şi un plasament bun pe diverse porţiuni ale feţei. Deşi are doar 19 mm la nod, densitatea mare de păr face ca să obţii uşor ridicarea firelor din barbă şi exfolierea tenului. Mișcările circulare par mai potrivite, ţinând cont de loftul scurt, dar poţi face destul de bine şi mişcări tip „vopsire”. Eu folosesc acest pămătuf cu succes în cazul shaving stick-urilor.
  Împreună cu bursucul am cumpărat tot de la TGL şi tubul pentru călătorii. Până acum, pentru voiaje foloseam sinteticele, din motivele cunoscute: fără întreţinere, nu necesită înmuiere prealabilă, uscare rapidă. De acum înainte, voi folosi Simpson Case.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.